Tilbud

Ortlieb Back-Roller Urban, QL3.1

Vejl. pris:   749,00 DKK

Ortlieb Back-Roller Urban QL3.1 er Ortlieb’s mere rustikke cykeltaske, som findes i forskellige farver men her kommer i Ink (blå). Tasken er 100% støv- og vandtæt og er utrolig simpel at anvende og vedligeholde.

Størrelse: 20 L

Farve: Blå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): OF5512 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Ortlieb Back-Roller Urban QL3.1 er Ortlieb’s mere rustikke cykeltaske, som findes i forskellige farver men her kommer i Ink (blå). Tasken er 100% støv- og vandtæt og er utrolig simpel at anvende og vedligeholde.

Kompatibel med de fleste bagagebærere

Ortlieb Back-Roller Urban QL3.1 passer til alle bagagebærer med rørdiameter op til 16 mm., og sættes på ved hjælp af Ortlieb’s nyeste krogsystem, QL3,1. Med QL3.1 monterer du et beslag fast på bagagebæreren, hvorefter du kan klikke taske let af og på. QL3.1 giver din cykeltaske et mere rent look af en normal taske uden beslag. QL3,1 monteringsbeslaget medfølger i prisen. Beslaget er vægtmæssigt lettere i forhold til Ortlieb’s QL1 og QL2 beslag.

Opbygning af Ortlieb Back-Roller Urban QL3.1 (Blå)

Back Roller Urban kan rumme 20L, så der er rigeligt med plads til indkøb, tøj, computer og meget andet. En Back-Roller Urban taske er opdelt i 3 rum; ét stort rum, ét mellemstort rum og én lille lomme til f.eks. nøgler og pung. Da tasken er 100% vandtæt, skal du aldrig bekymre dig om våd bagage, når cykelturen er overstået. For øget trafiksikkerhed er Ortlieb’s cykeltasker designet med kraftige 3M Scotchlite reflekser, så du kan ses lettere i de mørke timer.

Tasken er super slidstærk og kræver ikke nogen former for vedligeholdelse. Hvis tasken bliver beskidt, kan man dog med fordel vaske den med varmt vand og sæbe. Der medfølger en skulderrem, så tasken er let at bringe med sig ind at handle eller med sig generelt, når man stiger af cyklen.

Ortlieb Back-Roller Urban fås her i blå (Ink), men findes også i andre farver.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Type Kurv/Taske

Spændesystem

Ortlieb QL3.1

Højde

42 cm.$

Bredde

23 cm.

Dybde

17 cm.

Vægt

Volumen

20L

Vandtæt

Ja

Materiale

PS55C

Skulderstrop

Ja

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 5 år - Gælder produktions- og materielle fejl (altså ikke alm. slid).
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her