Tilbud

Ortlieb Bike-Shopper QL2.1

669,00 DKK 499,00 DKK

Ortlieb Bike-Shopper er en smart cykeltaske til at montere på bagagebæreren. Tasken er 100% støv- og vandtæt og er utrolig simpel at anvende og vedligeholde.

Størrelse: 20 L

Farve: Sort

På lager

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Ortlieb Bike-Shopper er en smart cykeltaske til at montere på bagagebæreren. Tasken er 100% støv- og vandtæt og er utrolig simpel at anvende og vedligeholde.

Kompatibel med de fleste bagagebærere

Ortlieb Bike-Shopper passer til alle bagagebærer med rørdiameter op til 16 mm., og sættes på ved hjælp af det smarte krogsystem, QL2.1. Der medfølger indsatser til beslaget, så din cykeltaske passer perfekt til din bagagebærer. Desuden kan krogene (2 i toppen af tasken, 1 i bunden) med håndkræft tilpasses specifikt til din bagagebærer. Beslaget er vægtmæssigt lettere og mere simpelt at betjene i forhold til Ortlieb’s QL1 beslag.

Opbygning af Ortlieb Bike-Shopper

Du får her en cykeltaske, som kan rumme 20L, så der er rigeligt med plads til indkøb, tøj, computer og andet. Tasken lukkes til i toppen ved hjælp af en forseglet lynlås. Da tasken er 100% vandtæt, skal du aldrig bekymre dig om våd bagage, når cykelturen er overstået. For øget trafiksikkerhed er Ortlieb’s cykeltasker designet med kraftige 3M Scotchlite reflekser, så du kan ses lettere i de mørke timer.

Tasken er super slidstærk og kræver ikke nogen form for vedligeholdelse. Hvis tasken bliver beskidt, kan man dog med fordel vaske den med varmt vand og sæbe.

Ortlieb Bike-Shopper fås her i sort (slate-black).

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Spændesystem

Ortlieb QL2.1

Højde

42 cm.

Bredde

23-32 cm.

Dybde

17 cm.

Vægt

860 g.

Volumen

20L

Vandtæt

Ja

Materiale

PS33860