TILBUD

Ortlieb Commuter-Bag Two Urban, QL2.1

1.499,00 DKK

Ortlieb Commuter-Bag Two Urban er en lækker og stilfuld computer cykeltaske i grøn. Denne taske er perfekt til dig, som skal pendle til og fra arbejde eller skole med en computer.

Størrelse: 20 L

Farve: Grøn

Ikke på lager

Varenummer (SKU): OF70666 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Ortlieb Commuter-Bag Two Urban er en lækker og stilfuld computer cykeltaske i grøn. Denne taske er perfekt til dig, som skal pendle til og fra arbejde eller skole med en computer.

Kompatibel med de fleste bagagebærere

Ortlieb Commuter-Bag Two Urban passer til alle bagagebærer med rørdiameter op til 16 mm., og sættes på ved hjælp af det smarte krogsystem, QL2.1. Der medfølger indsatser til beslaget, så din cykeltaske passer perfekt til din bagagebærer. Desuden kan krogene (2 i toppen af tasken, 1 i bunden) med håndkræft tilpasses specifikt til din bagagebærer. Beslaget er vægtmæssigt lettere og mere simpelt at betjene i forhold til Ortlieb’s QL1 beslag.

Opbygning af Ortlieb Commuter-Bag Two Urban (Grøn)

Computertasken kan rumme 20L, så der både er plads til computer, kontorartikler og noget mad. En Commuter-Bag Two taske er opdelt i 3 rum; ét stort rum, ét mellemstort rum og én yderlomme til f.eks. nøgler og pung. I det store rum er indsatser til bl.a. notesblokke og kuglepenne.

Da tasken er 100% vandtæt, skal du aldrig bekymre dig om våd bagage, når cykelturen er overstået. For øget trafiksikkerhed er Ortlieb’s cykeltasker designet med kraftige 3M Scotchlite reflekser, så du kan ses lettere i de mørke timer.

Tasken er i et ekstra slidstærkt Cordura materiale og kræver ikke nogen former for vedligeholdelse. Hvis tasken bliver beskidte, kan man dog med fordel vaske den med varmt vand og sæbe. Der medfølger en skulderrem, så tasken er let at bringe med sig ind at handle eller med sig generelt, når man stiger af cyklen.

Ortlieb Commuter-Bag Two Urban fås her i grøn (pine).

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Spændesystem

Ortlieb QL2.1

Højde

31 cm.

Bredde

40 cm.

Dybde

14 cm.

Vægt

1040 g.

Volumen

20L

Vandtæt

Ja

Materiale

PS55C

Skulderstrop

Ja

Type Kurv/Taske

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 5 år - Gælder produktions- og materielle fejl (altså ikke alm. slid).
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her