Ortlieb Downtown Two, QL2.1

1.249,00 DKK

Ortlieb Downtown Two QL2.1 er en stilfuld og praktisk computer cykeltaske i blå. Denne taske er perfekt til dig, som skal pendle til og fra arbejde eller skole med en computer.

Størrelse: 20 L

Farve: Blå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): OF7202 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Ortlieb Downtown Two QL2.1 er en stilfuld og praktisk computer cykeltaske i blå. Denne taske er perfekt til dig, som skal pendle til og fra arbejde eller skole med en computer.

Kompatibel med de fleste bagagebærere

Ortlieb Downtown Two passer til alle bagagebærer med rørdiameter op til 16 mm., og sættes på ved hjælp af det smarte krogsystem, QL2.1. Der medfølger indsatser til beslaget, så din cykeltaske passer perfekt til din bagagebærer. Desuden kan krogene (2 i toppen af tasken, 1 i bunden) med håndkræft tilpasses specifikt til din bagagebærer. Beslaget er vægtmæssigt lettere og mere simpelt at betjene i forhold til Ortlieb’s QL1 beslag.

Opbygning af Ortlieb Downtown Two

Computertasken kan rumme 20L, så der både er plads til computer, kontorartikler og noget mad. En Downtown Two taske er opdelt forskellige rum, så du kan opdele computer, kontorartikler, mad og andet.

Da tasken er 100% vandtæt, skal du aldrig bekymre dig om våd bagage, når cykelturen er overstået. For øget trafiksikkerhed er Ortlieb’s cykeltasker designet med kraftige 3M Scotchlite reflekser, så du kan ses lettere i de mørke timer.

Tasken er i et ekstra slidstærkt Cordura materiale og kræver ikke nogen former for vedligeholdelse. Hvis tasken bliver beskidt, kan man dog med fordel vaske den med varmt vand og sæbe. Der medfølger en skulderrem, så tasken er let at bringe med sig ind at handle eller med sig generelt, når man stiger af cyklen.

Ortlieb Downtown Two fås her i blå (steel blue) og med QL2.1 system.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Type Kurv/Taske

Spændesystem

Ortlieb QL2.1

Højde

31 cm.

Bredde

40 cm.

Dybde

14 cm.

Skulderstrop

Ja

Volumen

20L

Vandtæt

Ja

Materiale

PS36C

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 5 år - Gælder produktions- og materielle fejl (altså ikke alm. slid).
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her