TILBUD

Ortlieb Office-Bag L QL2

1.199,00 DKK

Ortlieb Office-Bag er en stilfuld computer cykeltaske i sort. Denne taske er perfekt til dig, som skal pendle til og fra arbejde eller skole med en computer.

Størrelse: 21 L

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): OF70701 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Ortlieb Office-Bag er en stilfuld computer cykeltaske i sort. Denne taske er perfekt til dig, som skal pendle til og fra arbejde eller skole med en computer.

Kompatibel med de fleste bagagebærere

Ortlieb Office Bag passer til alle bagagebærer med rørdiameter op til 16 mm., og sættes på ved hjælp af det smarte krogsystem, QL2.1. Der medfølger indsatser til beslaget, så din cykeltaske passer perfekt til din bagagebærer. Desuden kan krogene (2 i toppen af tasken, 1 i bunden) med håndkræft tilpasses specifikt til din bagagebærer. Beslaget er vægtmæssigt lettere og mere simpelt at betjene i forhold til Ortlieb’s QL1 beslag.

Opbygning af Ortlieb Office-Bag

Computertasken kan rumme 21L, så der både er plads til computer, kontorartikler og noget mad. En Office-Bag taske er opdelt forskellige rum, så du kan opdele computer, kontorartikler, mad og andet.

Da tasken er 100% vandtæt, skal du aldrig bekymre dig om våd bagage, når cykelturen er overstået. For øget trafiksikkerhed er Ortlieb’s cykeltasker designet med kraftige 3M Scotchlite reflekser, så du kan ses lettere i de mørke timer.

Tasken er i et ekstra slidstærkt Cordura materiale og kræver ikke nogen former for vedligeholdelse. Hvis tasken bliver beskidt, kan man dog med fordel vaske den med varmt vand og sæbe. Der medfølger en skulderrem, så tasken er let at bringe med sig ind at handle eller med sig generelt, når man stiger af cyklen.

Ortlieb Office-Bag fås her i sort (black).

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Spændesystem

Ortlieb QL2.1

Højde

30 cm.

Bredde

40 cm.

Dybde

17 cm.

Volumen

21L

Vandtæt

Ja

Materiale

PS36C

Skulderstrop

Ja

Type Kurv/Taske

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 5 år - Gælder produktions- og materielle fejl (altså ikke alm. slid).
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her