Ortlieb Sport-Roller City

759,00 DKK

Ortlieb Sport-Roller City er blandt Ortlieb’s mest populære cykeltasker til frontbagagebærer – Taskerne findes i forskellige farver, bl.a. denne i hvid. Taskerne er 100% støv- og vandtætte og er utrolig simple at anvende og vedligeholde.

Størrelse: 25 L

Farve: Hvid

Ikke på lager

Varenummer (SKU): OF6003 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Ortlieb Sport-Roller City er blandt Ortlieb’s mest populære cykeltasker til frontbagagebærer – Taskerne findes i forskellige farver, bl.a. denne i hvid. Taskerne er 100% støv- og vandtætte og er utrolig simple at anvende og vedligeholde.

Kompatible med de fleste bagagebærere

Ortlieb Sport-Roller City passer til alle bagagebærer med rørdiameter op til 16 mm., og sættes på ved hjælp af Ortlieb’s QL1 krogsystem. Der medfølger indsatser til beslaget, så din cykeltaske passer perfekt til din bagagebærer. Desuden kan krogene (2 i toppen af tasken, 1 i bunden) let tilpasses specifikt til din bagagebærer ved hjælp af værktøj. Sport-Roller har en størrelse, hvor de er tiltænkt frontbagagebærere, men også sagtens kan anvendes på almindelige bagagebærere.

Opbygning af Ortlieb Sport-Roller City (Hvid)

Taskesættet kan rumme 25L (12,5L pr. taske), så der er plads til indkøb, tøj, mad og meget andet. En Sport-Roller City taske består af ét stort rum. Da taskerne er 100% vandtætte, skal du aldrig bekymre dig om våd bagage, når cykelturen er overstået. For øget trafiksikkerhed er Ortlieb’s cykeltasker designet med kraftige 3M Scotchlite reflekser, så du kan ses lettere i de mørke timer.

Taskerne er super slidstærke og kræver ikke nogen former for vedligeholdelse. Hvis taskerne bliver beskidte, kan man dog med fordel vaske dem med varmt vand og sæbe. Sport-Roller City har én lukning, som består af et klikspænde.

Ortlieb Sport-Roller City fås her i hvid (White-Black), men findes også i hvid og sort.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Spændesystem

Ortlieb QL1

Højde

30 cm.

Bredde

25 cm.

Dybde

14 cm.

Vægt

1210 g. (Sæt)

Volumen

25L (Sæt).

Vandtæt

Ja

Materiale

PD620,  PS490

Skulderstrop

Nej

Type Kurv/Taske

,

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 5 år - Gælder produktions- og materielle fejl (altså ikke alm. slid).
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her