Ortlieb Vario PS, QL2.1

1.449,00 DKK

Den helt nye 2022 udgave af Ortlieb Vario PS QL2.1 i sort. Denne taske fungerer både som rygsæk og som cykeltaske til bagagebæreren. Ønskes Vario at blive anvendt som rygsæk, tages den simpelt på ryggen og tilpasses i stropperne.

Størrelse: 26 L

Ikke på lager

Varenummer (SKU): OF7712 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Den helt nye 2022 udgave af Ortlieb Vario PS QL2.1 i sort. Denne taske fungerer både som rygsæk og som cykeltaske til bagagebæreren. Ønskes Vario at blive anvendt som rygsæk, tages den simpelt på ryggen og tilpasses i stropperne. Ønskes den i stedet monteret på cyklens bagagebærer, har Vario et integreret Ortlieb QL2.1 beslag, som klikkes over cyklens bagagebærer.

Vario er designet til at være rummelig og komfortabel. Tasken kan rumme op til 26 liter og har et ekstra rum, som giver mulighed for at opbevare mindre genstande, som skal være lette at komme til. Ryggen/bagpanelet er designet med blød og åndbar padding, som absorberer stød under cykelturen. For at tasken sidder optimalt til ryggen, er stropper omkring kroppen justerbare.

Denne udgave af Ortlieb Vario er med QL2.1 beslag og i sort farve. Tasken er produceret i holdbart og slidstærkt PU Coated Nylon, som er både støv- og vandafvisende.

Se hvor smart Ortlieb Vario PS QL2.1 er her:

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Type Kurv/Taske

,

Højde

47 cm

Bredde

31 cm

Dybde

22 cm

Vægt

Volumen

26L

Vandtæt

Ja

Materiale

PS33

Spændesystem

Ortlieb QL2.1

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her