Poncho AGU Grant Essential

449,95 DKK

Denne AGU Grant Essential Poncho i Rød er en behagelig, vandtæt poncho, som både kan bruges til gang og cykling. AGU Grant Essential er en de af AGUS regntøjs-serie, hvor der her er fokuseret på komfort og funktionalitet.

Størrelse: Onesize

Farve: Rød

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 43449300-018 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Denne AGU Grant Essential Poncho i Rød er en behagelig, vandtæt poncho, som både kan bruges til gang og cykling. AGU Grant Essential er en de af AGUS regntøjs-serie, hvor der her er fokuseret på komfort og funktionalitet. Ponchoen er AGU’s såkaldte ærmehænder på indersiden, så dine hænder bliver under ponchoen på hele cykelturen. Ponchoen har desuden specielle stropper ved taljen, så du kan forhindre, at ponchoen blæser op på cykelturen.

AGU Grant Essential er både vandtæt, vindtæt og har god åndbarhed, hvilket gør ponchoen perfekt til efterårs- og vintervejr. Modellen har desuden en justerbar hætte, som let kan trækkes over hovedet. For ekstra oppakning har AGU Grant Essential en brystlomme, som let kan opbevare telefon, nøgler, pung m.m.

AGU Grant Essential Poncho kommer i forskellige farver, heriblandt denne variant i rød. Størrelsen er onesize, så du er sikker på at denne model passer dig.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Køn

,

Materiale

100% Genbrugspolyester

Vandtæt

Ja

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her