Puky Skyride 20-3 Classic

4.499,00 DKK

Puky Skyride 20-3 Classic er en let børnecykel i et retro design, som her fås i farven Retro Blue. Puky Skyride er ergonomisk bygget og perfekt til børn, som har brug for en let cykel, som nemt kan manøvreres med. Den lave indstigningshøjde er blandt andet med til at gøre, at cyklen særligt henvender sig til børn, som er i læringsfasen.

Størrelse: 20"

Farve: Blå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 00004452 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Puky Skyride 20-3 Classic er en let børnecykel i et retro design, som her fås i farven Retro Blue. Puky Skyride er ergonomisk bygget og perfekt til børn, som har brug for en let cykel, som nemt kan manøvreres med. Den lave indstigningshøjde er blandt andet med til at gøre, at cyklen særligt henvender sig til børn, som er i læringsfasen. Hjulstørrelsen er 20″, hvilket betyder, at cyklen typisk bedst passer børn i alderen +6 år, eller som har en skridtlængde på mindst 53 cm.

Puky Skyride 20-3 Classic Retro Blue er udstyret med 3 indvendige Shimano Nexus gear. Kombineret med kædeskærmen betyder dette, at denne cykel ikke kræver store mængder vedligehold og er let at betjene. Bremserne er to håndbremser i form af fælgbremser på både forhjul og baghjul. Pedalerne er designet med fokus på skridsikkerhed, og styret er placeret forholdsvist højt for at sikre nem manøvrering.
Af ekstraudstyr medfølger skærmsæt, støttefod, kædeskærm, bagagebærer og lygter.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Hjulstørrelse

Vægt

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, , , , , ,

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage. Børnecykler sendes så vidt muligt med GLS til Pakkeshop.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her