Race Cykelsko Mavic Cosmic Elite Boa-spænde

1.299,00 DKK

Mavic Cosmic Elite er en fed cykelsko til race / landevejskørsel. Denne cykelsko er med 2 velcrospænder og et boa skruespænde, så du let kan tilpasse skoen til din fod efter behov.

Størrelse: EU 46

Farve: Hvid, Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 39134035 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Mavic Cosmic Elite Boa er en fed cykelsko til race / landevejskørsel. Denne cykelsko er med 2 velcrospænder og et boa skruespænde, så du let kan tilpasse skoen til din fod efter behov.

Cosmic Elite kombinerer komforten fra en hverdagssko med en effektiv energioverførsel. Cykelskoen er med EndoFit Tongue, hvilket betyder at skoen sidder tæt til foden og skotungen ikke skrider rundt under brug. Dine fødder er desuden støttet af Mavic’s ErgoFit 3D Ortholite skosåler. Ydersålen er en Energy Carbon Comp ydersål, som sikrer en let, stiv skobund med komposit glasfiber og polyamideindsatser.

Mavic Cosmic Elite er altså en cykelsko for dig, som skal på landevejen, eller som mangler en sko, som er kompatibel med racer-klamper. I bunden af skoen sidder 3 huller til fastspænding af racerklamper fra bl.a. Shimano, Time og Look.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Kliksystem

,

Spændesystem

Boa Skruespænde, Velcro

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her