Tilbud

Sadel Brooks Cambium C15 Naturgummi

Vejl. pris:   999,00 DKK

Brooks Cambium C15 sadel lavet i naturgummi. Denne cykelsadel er både stilfuld, komfortabel og lavet af bæredygtige materialer.

Størrelse: S

Farve: Beige

Ikke på lager

Varenummer (SKU): A06017 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Brooks Cambium C15 sadel lavet i naturgummi. Denne cykelsadel er både stilfuld, komfortabel og lavet af bæredygtige materialer.

Brooks er et engelsk firma, som selv producerer deres sadler i England. Brooks er kendt for at efterleve gamle traditioner og levere produkter i topkvalitet. En stor del af Brooks’ produkter er lavet i læder, som er både slidstærkt og lækkert i designet.

Med en sadel i naturgummi får du en sadel, som kan køre under alle vejrforhold. Sadlen er vandtæt og lavet i et fleksibelt og utrolig holdbart materiale. Dette gælder både sadelstel, sadel og sadelbetræk. Naturgummi absorberer desuden stød og vibrationer fra vejen bedre end en almindelig sadel. Cambium er derfor perfekt til både bykørsel og længere cykelture/cykelferier.

Denne udgave af Brooks ‘s Cambium sadel er C15, som måler 28,5 cm i længden og 14,5 cm i bredden. Sadlen passer derfor optimalt på cykler med foroverbøjet kørestilling. Cambium er med standard beslag til montering. Denne udgave er i farven natural, som er et råt, beige design.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

,

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her