Sadel Selle Royal Ellipse Unisex

549,95 DKK

Selle Royal laver nogle af de fedeste sadler, og denne Ellipse unisex sadel er ingen undtagelse! Du får her en super blød sadel med gel-indlæg, der bevidst er placeret hvor du lægger mest vægt i sadlen.

Størrelse: L

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 9321-4 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Selle Royal laver nogle af de fedeste sadler, og denne Ellipse unisex sadel er ingen undtagelse!
Du får her en super blød sadel med gel-indlæg, der bevidst er placeret hvor du lægger mest vægt i sadlen.

Avanceret 3D SkinGel 

Polstringen er Selle Royal’s SkinGel, som sikrer komfort og stødabsorbering. SkinGel er et avanceret, fleksibelt system, hvor Selle Royals RoyalGel placeres strategisk i sadlen med fokus på de punkter, man lægger mest vægt i sadlen. Dette sikrer en lettere sadel, som har samme stødabsorbering som RoyalGel sadler.

En smart detalje ved denne sadel er, at den har Selle Royal’s integrerede klik-system, så du let kan montere en af deres sadeltasker uden montering. Klipsen sidder lige under sadlen (se billede), og kan klikkes tilbage i sadlen, hvis du ikke har behov for en sadeltaske.

Denne Selle Royal Ellipse sadel er i unisex-udgave. Det betyder, at sadlen hverken er for kort til mænd eller for lang til kvinder. Sadlen er designet til en afslappet (ret) siddestilling på cyklen (90 graders vinkling ift. vejen), som svarer til en komfortcykel / afslappet citybike.

Selle Royal – Komfort som fokuspunkt

Selle Royal har mere end 50 års erfaring med at udvikle komfortable sadler. Her tages højde for materiale, designs og avanceret teknologi. Selle Royal er altså mere end bare en sadel – det er et synonym for kvalitet.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

,

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her