Sadel Selle Royal Holland Relaxed Unisex

199,95 DKK

Selle Royal laver nogle af de fedeste sadler – Holland i unisex-udgave er ingen undtagelse! Du får her en bred og blød sadel med gel-indlæg, som er fordelt over hele sadlen. Sammen med det affjedrende stel opnås maksimal komfort til de afslappede cykelture gennem byen.

Størrelse: L

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3061-1 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Selle Royal laver nogle af de fedeste sadler – Holland i unisex-udgave er ingen undtagelse!
Du får her en bred og blød sadel med gel-indlæg, som er fordelt over hele sadlen. Sammen med det affjedrende stel opnås maksimal komfort til de afslappede cykelture gennem byen.

Polstringen er Selle Royal’s RoyalGel, som sikrer maksimal komfort og stødabsorbering. RoyalGel reducer stød med op til 40%, så du både kan køre over brosten og grusveje uden besvær.
For at sikre den højst mulige komfort, er denne sadel med stødabsorberende fjedre, som giver dig en behagelig cykeltur. Dette gælder både på asfalt, brosten og ujævne veje.

Denne sadel er Selle Royal Holland i relaxed unisex-udgave. Det betyder, at sadlen bedst egnet til en afslappet / ret siddestilling (90 graders vinkling ift. vejen), og passer til både mænd og kvinders knoglebygning.

Selle Royal – Komfort som fokuspunkt

Selle Royal har mere end 50 års erfaring med at udvikle komfortable sadler. Her tages højde for materiale, designs og avanceret teknologi. Selle Royal er altså mere end bare en sadel – det er et synonym for kvalitet.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

,

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her