Sadel Selle Royal LookIn 3D Gel Unisex

499,00 DKK

Selle Royal laver nogle af de fedeste sadler – LookIn 3D athletic er ingen undtagelse! Du får her en super blød sadel med gel-indlæg, som er fordelt over hele sadlen for optimal komfort på lange cykelture.

Størrelse: S

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 8413-2 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Selle Royal laver nogle af de fedeste sadler – LookIn 3D athletic er ingen undtagelse!
Du får her en super blød sadel med gel-indlæg, som er fordelt over hele sadlen for optimal komfort på lange cykelture.

LookIn 3D sadlen er designet med Cool Cover som sikrer, at sadlen ikke bliver brændende varm at sidde på i sommerhalvåret, når solen bager.
Polstringen er Selle Royal’s RoyalGel, som sikrer maksimal komfort og stødabsorbering. RoyalGel reducer stød med op til 40%, så du både kan køre over brosten og grusveje uden besvær.

En smart detalje ved denne sadel er, at den har Selle Royal’s integrerede klik-system (ICS). Med ICS har du mulighed for at montere en af Selle Royal’s sadeltasker uden montering. Klipsen sidder lige under sadlen (se billede), og kan klikkes tilbage i sadlen, hvis du ikke har behov for en sadeltaske.

Denne sadel er Selle Royal LookIn 3D i athletic unisex-udgave. Det betyder, at sadlen bedst egnet til en atletisk / sporty siddestilling (45 graders vinkling ift. vejen), og passer til både mænd og kvinders knoglebygning.

Selle Royal – Komfort som fokuspunkt

Selle Royal har mere end 50 års erfaring med at udvikle komfortable sadler. Her tages højde for materiale, designs og avanceret teknologi. Selle Royal er altså mere end bare en sadel – det er et synonym for kvalitet.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

,

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her