Spejl BBB E-view E-Bike Anti Glare Venstre

179,95 DKK

BBB E-View er et E-Bike spejl til at montere i venstre side af styret. Med et spejl gør du dig selv mere trafiksikker ved lettere at kunne se vinklen bag dig.

Størrelse: Ø14,9-19 mm, Ø22,2 mm

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): B7-08001 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

BBB E-View er et E-Bike spejl til at montere i venstre side af styret. Med et spejl gør du dig selv mere trafiksikker ved lettere at kunne se vinklen bag dig.

Spejlet er med anti glare funktion, så spejlet ikke giver genskind. Glasset er designet til at give et tydeligt synsfelt for at tydeliggøre, hvor tæt de bagvedkørende er på dig. Et spejl er perfekt til cyklister, som gerne vil se, om nogen kommer kørende bagfra, men kan også bruges i forbindelse med at overhale andre og derefter trække ind.

Montering af BBB E-View E-Bike Anti Glare Venstre Spejl

Dette spejl spændes rundt om selve styret i venstre side. Det kan være tilfældet, at du skal skubbe dine håndtag lidt ind på styret for at få plads til spejlet. Efter monteringen skal spejlet vinkles efter dit behov. Spejlet passer kun til standard styrdiameter (udvendig diameter Ø22,2 mm), og det passer udelukkende som spejl i venstre side af styret.

Yderligere information

Farve

Størrelse

,

Mærke

Side

Venstre

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her