Yellow Winther Superbe 1 Dame

14.999,00 DKK

Yellow Winther Superbe 1 Dame er en af Winthers mest populære elcykler. Her får du en elcykel, hvor man har fokuseret på enkelthed og komfort. Dette indebærer oprejst kørestilling, nem påstigning og god balance.

Størrelse: 48 cm

Farve: Gul

På lager

Aarhus: 2

Egå: 0

Varenummer (SKU): 9102191248 Kategorier: ,

Beskrivelse

Yellow Winther Superbe 1 Dame er en af Winthers mest populære elcykler. Her får du en elcykel, hvor man har fokuseret på enkelthed og komfort. Dette indebærer oprejst kørestilling, nem påstigning og god balance. Superbe 1 er perfekt til dig, som skal pendle i hverdagen, og gerne vil komme frem uden sved på panden. Winther Superbe 1-serien kommer i Gul, Rød, Blå, Grøn og Sort – Alle i matte udgaver.

Shimano Nexus Geargruppe

Winther Superbe 1 er bygget med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Shimano Nexus er skabt til den travle hverdag, og kan derfor levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Nexus har desuden en funktion, som gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt. En cykel med Shimano Nexus føles altså både komfortabel og let at cykle på.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at Winther Superbe bremser sikkert og effektivt i al slags vejr, er cyklen udstyret med en fodbremse som bagbremse og en hydraulisk skivebremse (håndbremse) som forbremse. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning.

Et elsystem som bare spiller

Winther Superbe 1 er bygget med en forhjulsmotor fra danske Promovec. Motoren er let, simpel, støjsvag og med 250W, hvilket skaber god assistance på cykelturen. Ved en forhjulsmotor får du hjælp ved blot at træde i pedalerne. Her vil du føle hjælpen, som at cyklen trækker dig frem. Denne model kommer med det nye Promovec Connect+, som er et revolutionerende display til fremtidens elcykel. Connect + består derfor af et minimalistisk display, som du kan anvende til den korte tur samt et Bluetooth-opereret system, der forbinder mobilen og elcyklen via en app – fungerer til både iOS og Android. Motorassistancen kan tilpasses på det minimalistiske display, som er monteret i venstre side af styret. Her kan du se batteriopladningen og hvilket assistanceniveau, motoren er indstillet til.

Cyklen kommer med et bagagebærerbatteri med en kapacitet på 8,8AH (svarende til 317 Wh). Dette kan give en rækkevidde på op til 50 km. Ønsker du længere rækkevidde, har du også mulighed for at opgradere dit batteri til et 10,4AH (374 Wh), eller et 15,6AH (561 Wh), som giver rækkevidder på op til hhv. 80 og 130 km.

Mere om Yellow Winther Superbe 1 Dame

Denne udgave af Winther Superbe 1 er i damestel i aluminium. Dame-udgaven fås her i mat gul med sorte og gule detaljer. Cyklen fås kun i størrelse 48 cm.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

Motorproducent

Batteri

Tilbehør til Yellow Winther Superbe 1 Dame