Gazelle

Cykler fra Gazelle er blandt de allerbedste i hele verden, og både kvalitet, design og komfort er helt i top. Med en Gazelle-cykel får du lyst til at cykle hver dag, og din krop vil desuden elske dig for at vælge en cykel fra Gazelle, da kropsholdning og komfort er vægtet højt. Gazelle-cykler med el bliver mere og mere populære, da du let kan suse afsted i hverdagens mylder. Se vores udvalg af Gazelles elcykler og cykler her på siden.

Læs mere..

Nothing rides like a Gazelle

Som mottoet fortæller, er der intet, der kører så godt som en Gazelle-cykel. Holland er verdens største cykelnation, og cykler fra Gazelle er derfor skabt til en cykellivsstil, hvor ryggen ikke belastes og komfort vægtes højt. Med en Gazelle-cykel kan du komme fra A til B i hverdagstøj uden sved på panden.

Der er i dag mere end 15 millioner Gazelle-cykler og elcykler på landevejene verden rundt. Du kan derfor være sikker på, at din Gazelle-cykel er gennemtestet og tjekket til mindste detalje. Det gælder både motor, stel, gear og bremser på din cykel eller elcykel fra Gazelle.

Gode elcykler fra Gazelle

Leder du efter en god elcykel, så tag et kig på de fantastiske Gazelle-elcykler. Gazelles elcykler er blandt de mest populære, og gang på gang vinder elcykler fra Gazelle priser og tests – både i Danmark og i udlandet. Med en Gazelle-elcykel er du altså sikker på at få tårnhøj kvalitet.

Gazelle elcykler til damer

Gazelle har udviklet elcykler, der er skræddersyet til den kvindelige kropsbygning. På Gazelles elcykler til damer er afstanden mellem cykelstyret og sadlen kortere, overrøret er længere, og sadlen er bredere end på traditionelle Gazelle-cykler med el.

Er gazelle en god cykel?

Gazelle er en god cykel – faktisk blandt de bedste i hele verden. Kropsholdning og komfort er vigtigt for det hollandske kvalitetsfirma, og derfor kan du cykle behageligt og kropsmæssigt sundt på en cykel fra Gazelle.

Hvad koster en Gazelle elcykel?

Gazelle-elcykler koster mellem 17.999 kr. og 47.999 kr. hos Cykelgruppen.dk. Prisen på en elcykel fra Gazelle afhænger af forskellige features og funktioner. Du kan finde en elcykel fra Gazelle, der passer til dit behov og dit budget.

En Gazelle-cykel uden el kan fås helt ned til 7999 kr.

Køb din Gazelle cykel hos Cykelgruppen.dk

Hos Cykelgruppen.dk har vi et stort udvalg af de gode cykler fra Gazelle. Du kan finde både citybikes, elcykler, damecykler og mange flere.

Har du spørgsmål til vores Gazelle-cykler, eller er der andet, du er i tvivl om? Så er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@cykelgruppen.dk eller telefon 8612 2899. Vi vil også med glæde vise vores flotte Gazelle-cykler frem i vores hyggelige butik i Aarhus eller Egå.