MBK

MBK er et dansk brand, der producerer cykler i høj kvalitet. MBK-cykler er stilrene og nemme at vedligeholde, og så er funktionaliteten helt i top. MBK’s damecykler er skræddersyet til de kvindelige kropsdimensioner, så du kan drøne afsted i gadebilledet på en MBK-cykel, der passer perfekt til dig. Se vores udvalg af de lækre cykler fra MBK her.

Læs mere..

MBK cykler er god stil på gaden

MBK er en del af HF Christiansen, der har produceret gode cykler siden 1903 og er et af verdens største cykelfirmaer. Det betyder, at MBK-cykler er designet ultimativt godt, og hver eneste detalje er nøje udviklet til at optimere cyklens kvalitet.

En kerneværdi for MBK er kvalitet. Derfor kan du være sikker på, at geometrien og komponenterne i din MBK-cykel eller MBK-damecykel er nøje planlagt og gennemtjekket for at sikre effektive cykler.

Nem hverdag med en MBK cykel

Det anerkendte cykelmærke MBK har en vision om at gøre hverdagen nemmere. Derfor er MBK-cykler udviklet med komponenter, der gør dem nemme at vedligeholde. MBK-cykler og MBK-damecykler kan nemlig køre let gennem alt slags vind og vejr – hele året rundt.

Desuden er MBK-cykler designet, så de både passer til hverdagen og fritidskørsel. Du kan altså bruge din nye MBK-cykel som en smart allround-cykel, der er perfekt til mange forskellige formål – genialt.

Mød 4 gode modeller af MBK-cykler

MBK-cykler kommer i forskellige serier, der er gode til hvert deres formål. Her kan du få et overblik over nogle af de forskellige modeller af MBK-cykler.

  • MBK Airborn er en allround-cykel, der er god til både bykørsel og offroad. Du kan også få modellen som en MBK-elcykel og som en MBK-damecykel.
  • MBK Concept er en sportscykel skabt til hverdagen. Cyklen er meget vedligeholdelsesvenlig, og dækkene er punkteringsbeskyttede. Du kan også få modellen som en MBK-damecykel.
  • MBK Mud er en mountainbike til juniorer i aluminium og med god affjedring. MBK-cyklen er optimal til både fritid og transport til og fra skole. MBK Mud kommer med forskellige hjulstørrelser.
  • MBK Octane er en all-terrain-cykel – altså en blanding af en gravelbike og en sportscykel. Denne MBK-cykel er derfor god til både offroad og fritid. Du kan også få modellen som en MBK-damecykel.

Smarte MBK cykler til damer

MBK har designet damecykler, der er skræddersyet til den kvindelige kropsbygning. På MBK-damecykler er dimensionerne tilpasset til dig på flere områder:

  • Afstanden mellem cykelstyret og sadlen er kortere, så du nemt kan nå styret.
  • Overrøret er længere og på skrå, så indstigningen på MBK-damecyklen bliver nemmere.
  • Sadlen er bredere end på traditionelle MBK-cykler.

Hvilke typer af cykler tilbyder MBK?

MBK producerer cykler i god kvalitet til mange forskellige formål, heriblandt sportscykler, gravelbikes, crosscykler, citybikes, allround-cykler og MBK-damecykler.

Hvad adskiller MBK cykler fra andre cykelmærker?

MBK-cykler er dansk design, når det er bedst. Kvaliteten af MBK-cykler er helt i top, og så er de både praktiske, hurtige og stilfulde. Cykler fra MBK er perfekte til et mix af hverdag og fritid, og de er gode hele året rundt. MBK-cykler er unikke, fordi de er meget nemme at vedligeholde og er designet stilrent.

Køb din MBK cykel hos Cykelgruppen.dk

Hos Cykelgruppen.dk har vi et stort udvalg af de gode cykler fra MBK. Du kan finde både citybikes, elcykler, mountainbikes, MBK-damecykler og mange flere. Du kan se hele vores udvalg gravelbikes her og alle vores hybridcykler og crosscykler her.

Har du spørgsmål til vores MBK-cykler, eller er der andet, du er i tvivl om? Så er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@cykelgruppen.dk eller telefon 8612 2899. Vi vil også med glæde vise vores flotte MBK-cykler frem i vores hyggelige butik i Aarhus.