Atran Velo AVS Cykelkurve

Svenske Atran Velo har designet og produceret komponenter og udstyr til cykelbranchen siden 1937, herunder AVS systemer som bagagebærere, cykelkurve og cykeltasker. Med mere end 80 års erfaring inden for cykler, har det svenske firma stort know-how og indsigt i, hvad vi som cyklister har behov for.

At finde den rigtige cykelkurv ikke altid nemt. Men Atran Velo går du ikke helt galt i byen. Svenske Atran Velo har designet og produceret komponenter og udstyr til cykelbranchen siden 1937. Med mere end 80 års erfaring inden for cykler, har det svenske firma stort know-how og indsigt i, hvad vi som cyklister har behov for.

Atran Velos fokus vision er at hjælpe flere mennesker til at vælge cyklen som transportmiddel. Derfor er deres produktsortiment fokuseret omkring udstyr som bagagebærer, støtteben, cykelkurve, cykeltasker og skærme til cyklen.

Med en placering i svenske Falkenberg, har Atran Velo haft masser af erfaring med at bygge robuste produkter, som kan holde til al slags vejr. Dette gælder uanset om det er sommer eller vinterhalvår. Derfor er produkterne også udviklet til både at være praktiske, smarte og holdbare. Den perfekte kvalitets cykelkurv til din cykel.

Atran Velo's cykelkurve er gode. De er lave af enten aluminium eller stål med en solid konstruktion, så de ikke knækker eller deformeres selv efter lange køreture. Desuden er disse kurve lette at montere og optimerer balancen, da de ikke fylder meget på cyklen. Alle cykelkurve fra Atran Velo er med AVS. Du kan derfor kun anvende disse kurve på din cykel, hvis din cykel har en AVS bagagebærer.

Atran Velo's cykelkurve er meget modstandsdygtige overfor slid og skader med mange års brug. Derudover bliver alle produkter fra Atran Velo testet for kvalitetskontrol under strengt overvågede betingelser og miljønormer for at sikre den bedste kvalitet.

Atran Velo's cykelkurve er nemme at montere og har lav vægt, så de ikke fylder meget på din cykel. De er med integreret AVS-system, så du let kan klikke dem af og på din AVS-Bagagebærer. Cykelkurve fra Atran Velo er designet til alsidig brug, da de kan bruges til transport af daglige indkøb samt andre nødvendigheder som regntøj eller madpakker når de er på farten. Kurvene har rummelige dimensioner, der giver god plads til alle dine ting uden at vægt bliver distribueret ujævnt over hele cyklens ramme.

Når du køber et produkt fra Atran Velo hos Cykelgruppen, modtager du din ordre inden for 1-3 hverdage, såfremt vi har produkterne på lager. Atran Velo giver 2 års garanti på alt deres udstyr – uanset om det er et støtteben, bagagebærer, cykelkurv eller noget helt fjerde.