Cykelkurv Atran Velo Epic Multi AVS

499,95 DKK

Atran Velo Epic Multi AVS er en cykelkurv, som du let kan klikke på din bagagebærer eller frontbagagebærer. Kurven er designet til at være let at klikke af og på, så den kan tages med på tur, indkøb m.m.

Størrelse: 23 L

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1753-71MU Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Atran Velo Epic Multi AVS er en cykelkurv, som du let kan klikke på din bagagebærer eller frontbagagebærer. Kurven er designet til at være let at klikke af og på, så den kan tages med på tur, indkøb m.m. Multi-udgaven af Epic kan kombineres med Atran Velo’s Multi-cover.

Du får her en praktisk, robust, stilfuld og funktionel cykelkurv i aluminium. Grundet alu-rammen, er Atran Velo Epic utrolig stærk, men samtidig ikke alt for tung. Aluminium vil desuden ikke ruste, men i stedet oxydere. Kurven er altså designet til ikke at blive orange af rust i vinterhalvåret. Epic måler 40 x 20 x 29 cm, så der er plads til en skoletaske, en indkøbspose m.m. Med denne cykelkurv kan du altså fragte dine ting praktisk uden at belaste ryggen.

Montering af Atran Velo Epic Multi AVS Cykelkurv

Først er det vigtigt, at du har monteret en Atran Velo AVS bagagebærer på din cykel. Kurven er herefter let at montere med det medfølgende monteringsbeslag. Cykelkurven fastgøres ved at klikke den i bagagebæreren. Den tages af ved at løfte det diskrete håndtag bag på kurven og løfte kurven af.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Type Kurv/Taske

,

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her