Basil

Basil er et innovativt, hollandsk mærke, der designer og fremstiller moderne cykeltøj, cykeltasker og cykelkurve. Det hele startede tilbage i 1976, da Ine van Dam gik ind i Nico van Balverens cykelbutik i Holland. Hun ledte efter en kurv af pil til sin cykel. Nico lavede en flettet kurv til Ine, som kunne sættes fast på hendes cykel. Ine blev meget glad for kurven, da den tillod hende at nyde sine cykelture endnu mere. På den måde startede Basils vision og mål om netop at skabe cykeltilbehør, som øger folks glæde ved at cykle.

I dag giver Basils kollektioner en udstråling af et ønske om at skabe et stilfuldt og funktionelt look til enhver cykelentusiast. Basil designer kvalitetsbevidste produkter, der giver det bedste i både stil og beskyttelse.

Basils cykeludstyr er produceret i solide og robuste materialer uden at blive for tunge. Deres produkter udstråler Basils fokus og engagement i det gode design. Hvert produkt er udviklet med det formål at opfylde dine cykelbehov, så du kan se både stilfuld, funktionel og praktisk ud. Målet er at give dig den bedste allround-oplevelse for din cykeltur.

Basil har et bredt udvalg af moderne designs, som inkluderer lette kurve til at bære alle dine ting sammen. Sortimentet består både af cykelkurve og cykeltasker, hvor nogle modeller er med mulighed for at klikke af og på din bagagebærer, så du kan tage kurv / taske med dig. Perfekt til at gøre shopping turen nemmere uden brug af indkøbspose eller -vogn.

Basil producerer et bredt sortiment af cykeltøj, cykelkurve og cykeltasker. Deres tøj er lavet af fleksible materialer og har en behagelig pasform samt god beskyttelse mod al slags vejr. Cykelkurve er lette og slidstærke, så de kan bære alle dine daglige nødvendigheder. Deres tasker har vandtætte og rustfrie detaljer og kan anvendes super simpelt. Alle produkter fra Basil er designet med kvaliteten i tankerne, så du får et produkt der holder mange år fremover.

Når du køber et produkt fra Basil hos Cykelgruppen, modtager du din ordre inden for 1-3 hverdage, såfremt vi har produkterne på lager. Basil giver 2 års garanti på alle varer – uanset om det er tøj, tasker eller kurve.