Basil Cykelkurve

Basil er et innovativt, hollandsk mærke, der designer og fremstiller cykelkurve til enhver smag. Det hele startede tilbage i 1976, da Ine van Dam gik ind i Nico van Balverens cykelbutik i Holland. Hun ledte efter en kurv af pil til sin cykel. Nico lavede en flettet kurv til Ine, som kunne sættes fast på hendes cykel. Ine blev meget glad for kurven, da den tillod hende at nyde sine cykelture endnu mere. På den måde startede Basils vision og mål om netop at skabe cykeltilbehør, som øger folks glæde ved at cykle.

 

Basil's cykelkurve er både lette og fleksible, så du kan nemt bringe dem med dig på turen. De har robuste designelementer, der giver stabilitet, samtidig med at de formes for at give den bedste pasform og komfort. Det store udvalg af cykelkurve betyder blandt andet, at du både kan finde cykelkurve lavet i stål / trådnet, flet, plast og aluminium. Alle er designet til at være robuste og nemme at montere / afmontere. Kurvene er kendt for at være blandt de mest slidstærke på markedet, hvilket også er hvorfor Basil i dag er et af de mest kendte mærker inden for cykelkurve. Alt i alt, er Basil's cykelkurve et godt valg for dem der ønsker funktionel styling og holdbarhed – uden at skulle ofre komforten.

Basil’s mest populære serie af cykelkurve er Cento serien. Her finder du den prisvenlige Cento Trådnet, som fås i flere forskellige størrelser. Trådnet er lavet af finmasket stål, hvor der ikke er nogen risiko for, at dine varer falder ud under cykelturen. Basil’s Cento Alu er den lette, og stilfulde cykelkurv, som er lavet i aluminium og fås i sort og sølv.

Basil MIK (Mounting is Key) er et unikt system, der gør det muligt for cyklister at montere og afmontere deres cykelkurve på en let og sikker måde. Dette system består af en adapterplade, som sidder under cykelkurven. Adapterpladen klikkes ned i MIK-kompatible bagagebærere, og sidder låst fast under kørsel. Hvis du har behov for at tage kurven med dig efter cykelturen, låser du simpelt kurven op med den medfølgende nøgle, hvorefter kurven kan løftes af cyklens bagagebærer.

Basil MIK sikrer en stabil og nem installation uden at skulle bruge værktøj eller skruer. Det har en robust konstruktion, som giver din cykelkurv et fast greb, så du kan cykle med ro i sindet. Systemet er desuden designet til at modstå slitage og rust.

Er din cykel ikke med en MIK-bagagebærer, kan du købe en kobling, som giver dig mulighed for at anvende MIK-cykelkurve. Hvis du er på udkig efter en mere simpel løsning for aftagelige cykelkurve, findes Basil’s cykelkurve med WSL beslag. Her kan du klikke cykelkurven af og på uden brug af kobling/adapterplade, da denne er integreret i kurven og passer til standard bagagebærere.

Alt i alt, har Basil's cykelkurve et æstetisk design og funktionel styling – uden at skulle ofre komforten. Dette gør det til det perfekte valg for dem der ønsker ekstra oppakning på turen.

Når du køber et produkt fra Basil hos Cykelgruppen, modtager du din ordre inden for 1-3 hverdage, såfremt vi har produkterne på lager. Basil giver 2 års garanti på alle varer – uanset om det er tøj, tasker eller kurve.