Styr & Frempinde

Har du brug for at ændre din siddestilling på cyklen? Med styr & frempinde er der mange muligheder for forskellige siddestillinger. Et styr kommer i forskellige udformninger, så du kan komme til at strække dig på cyklen, eller du kan få styret tæt til kroppen. Frempinde og styrstammer findes med forskellige hældninger. På denne måde kan styret enten hæves eller sænkes. Vi har også justerbare frempinde, så du let kan tilpasse styrindstillingen løbende.

Siddestilling på cyklen – Et behovsspørgsmål

Hvis du cykler på en racercykel, kan det være rart med en frempind, som peger lidt op eller er lidt kortere. På denne måde strækker du ikke ryggen i samme grad. Hvis du vil sidde mere aerodynamisk på cyklen, er det klogt med en længere frempind, som placerer styret lavt. Det er dog vigtigt, at du hverken krummer eller strækker ryggen for meget.

Citybikes og elcykler findes både i sporty og komfortable geometrier. Hvis der er brug for finjusteringer, kan en anden frempind eller et andet styr være løsningen. Med et styr, som buer ind mod kroppen, får du en mere afslappet håndstilling og siddestilling, da styret kommer tætter på dig. En justerbar frempind er smart til løbende at kunne vippe styret op eller ned efter behov. Vi har både frempinde som kan justeres med værktøj og med fingerkraft.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.