Styrbånd & Håndtag

Styrbånd & Håndtag er med til at give dig et godt greb om styret på cykelturen. Det kan desuden være med til at gøre dig lidt mere lirens på cyklen. Her finder du vores udvalg af styrbånd & håndtag til alle typer cykler. Vi har et udvalg fra Bike Attitude, BBB og BikePartner.

Hvis du cykler på en elcykel eller citybike, vil ergonomiske håndtag med runding på typisk være det rigtige valg for dig. Ergonomiske håndtag giver nemlig bedre komfort og skåner håndleddene.
Cykler du på sportscykel eller MTB, vil runde håndtag typisk være at foretrække for et bedre greb i de vildere situationer.
På en racercykel vil man typisk vælge styrbånd, da dette vikles rundt om racerstyret og passer bedst i stilen. Styrbånd kommer i mange forskellige farver og designs.

Håndtag og Styrbånd til det rigtige behov

Håndtag kommer i mange forskellige udgaver. Hvis du har et drejegreb som gearskifter på styret? Så skal du vælge vores K/L håndtag (kort/lang). Her er det højre håndtag kortere, så der er plads til dit geargreb.

På elcykler og citybikes anbefales det er cykle med ergonomiske håndtag. Disse er buede, hvilket hjælper til mere komfort på cykelturen. Desuden skånes håndleddene, da der er mere flade at hvile hånden på.

Mountainbikes og sportscykler har brug for, at manøvreringen er i top i alle situationer. Derfor anbefaler vi runde/normale håndtag til disse cykler, da der med runde håndtag opnås et mere fast greb om styret.

Racercykler kører ikke med håndtag, men i stedet med styrbånd. Dette er pænere, og med styrbånd kan du pakke hele racerstyret ind, selvom det er bøjet. Styrbånd kommer både med og uden gel-indlæg. Desuden kommer det i forskellige overflademønstre for forskellige typer grip.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.