Styrbånd BBB RaceRibbon

89,95 DKK

RaceRibbon BHT-01 er BBB’s mest populære styrbånd, og fås her i rød. Styrbåndet er i super kvalitet, og sikrer dig et skridsikkert og stødabsorberende greb om styret.

Farve: Rød

Ikke på lager

Varenummer (SKU): B7-107 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

RaceRibbon BHT-01 er BBB ’s mest populære styrbånd, og fås her i rød. Styrbåndet er i super kvalitet, og sikrer dig et skridsikkert og stødabsorberende greb om styret.

Det fede ved BBB RaceRibbon er, at det er konstrueret i syntetisk kork og EVA-foam, som sikrer god komfort, stødabsorbering, svedafledende og gør styrbåndet vandtæt. Desuden er EVA-foam elastisk og fleksibelt, hvilket gør det lettere at montere styrbåndet. Styrbåndet passer derfor til alle styrstørrelser til alle typer cykler. Med til styrbåndet følger afsluttende tape og styrpropper, så styrbåndet sidder tæt til styret og ikke løsner sig.

BBB RaceRibbon styrbånd findes i mange forskellige farver, men kommer her i rød. Alternativt findes styrbåndet i sort, hvid, gul, grøn, blå, grå, olivengrøn og gyldenbrun. Der medfølger 2 ruller, så du har styrbånd til hele styret.

Yderligere information

Farve

Mærke

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her