Cykelhjelme til damer

Som et af de førende cykellande er det oplagt at stige på jernhesten og komme ud på tur. Her er det vigtigt, at sikkerheden er i top uanset hvor og hvilke hensigter du har med cykelturen. Gør dig selv og dit hoved en tjeneste, og investér i en god og sikker cykelhjelm.

Drag ud på eventyr med cykelhjelmen på hovedet

For nogle findes der ikke noget bedre end at få rørt sig og dyrket motion med en cykeltur, mens cyklen for andre blot er en måde at transportere sig selv fra A til B. Dog behøver cykelhjelmen ikke at være en hindring, for i dag fås cykelhjelme til damer i mange flotte designs, hvor både sikkerhed, komfort og design går op i en højere enhed. Dette gør sig gældende for alle cykelhjelme i vores udvalg inklusiv cykelhjelme til herrer.

Hav sikkerheden i orden med MIPS

Cykelhjelme med sikkerhedsteknologien MIPS er cykelhjelme, der er designet til at give ekstra beskyttelse. MIPS står for Multidirectional Impact Protection System, hvilket indikerer, at cykelhjelmen er i stand til at mindske risikoen for hjernerystelser og langvarige skader i tilfælde af styrt. Med en bevægelig skal mellem dit hoved og ydersiden af cykelhjelmen vil kun ydersiden bevæge sig ved slag, mens MIPS-skallen bliver siddende som et beskyttende lag om dit hoved.

Find en cykelhjelm til damer til enhver type cykling

I udvalget af cykelhjelme her hos Cykelgruppen finder du et væld af hjelme til alle tænkelige formål. Udvalget indeholder hjelme som kan bruges til hverdag, til racercykling og til din mountainbike. På den måde er der rig mulighed for, at du kan finde frem til lige den hjelm, der passer til dine cykelvaner både hvad angår form, funktion, størrelse og ikke mindst farve.

Hvordan skal en cykelhjelm sidde?

Noget af det vigtigste for at en cykelhjelm sidder rigtigt er, at den skal dække både panden, baghovedet og tindingerne på samme tid. Om hovedet skal cykelhjelmen også strammes til, så den hverken falder af eller kurer rundt på hovedet, hvis du bliver impliceret i et uheld.

Hvilken størrelse skal en cykelhjelm være?

For at finde frem til den rigtige størrelse på din cykelhjelm skal du måle omkredsen på dit hoved der hvor cykelhjelmen skal placeres; fra panden over tinding og rundt om baghovedet. Her omregner du centimetermålet til din rette størrelse ud fra vores størrelsesguide.