Cykelhjelme til herrer

Sikkerheden er altid en prioritet, og det samme gælder på en cykel. Uanset hvor og hvordan du kører, bør du køre med cykelhjelm, og den behøver bestemt ikke at være en hindring. Med et bredt udvalg af cykelhjelme til herrer, hvor sikkerhed kombineres med komfort og design, er det ingen sag at finde den rette.

Kast et blik på udvalget, og vælg cykelhjelmen til

Cykelhjelme er yderst brugbare uanset hvornår og hvordan du cykler. Fælles for alle cykelhjelme, også cykelhjelme til damer,

er, at de er designet med fokus på sikkerhed såvel som en god komfort, så de er behagelige at have på hovedet. Også her gør det store udvalg af cykelhjelme, at der findes hjelme i alle tænkelige former, farver og mønstre. Med andre ord; der er ingen god grund til at vælge cykelhjelmen fra.

Find en herre cykelhjelm til lige netop dig

Med en cykelhjelme til herrer til ethvert formål er der ingen undskyld for ikke at have den på. Uanset til hvilken anledning du skal bruge hjelmen, er der med garanti en til dig.  

Vælg en let og aerodynamisk cykelhjelm til racercykling, mens en cykelhjelm til en tur på din mountainbike skal være en anelse kraftigere. Til sport skal cykelhjelmen have en god ventilering, hvorimod cykelhjelmen til hverdag ikke nødvendigvis skal have andre egenskaber end dens sikkerhed, komfort og pasform. Mulighederne for cykelhjelme er mange, hvilket også afspejler sig i vores brede udvalg.

Beskyt dig selv med en MIPS-cykelhjelm

Hvis du gerne vil være ekstra sikker i trafikken kan du med en cykelhjelm med MIPS være ekstra beskyttet. Sikkerhedsteknologien MIPS, Multidirectional Impact Protection System, fungerer på den måde, at der på indersiden af hjelmen sidder et beskyttende lag, som holder dit hoved stabilt, hvis yderskallen kommer i bevægelse. På den måde medvirker hjelmen til at mindske risikoen for hjernerystelser og langvarige skader i tilfælde af styrt og uheld.

Hvordan skal en cykelhjelm sidde?

For at cykelhjelmen sidder som den skal, er det vigtigt, at den har den rigtige pasform. Den skal dække både panden, baghovedet og tindingen på samme tid, for at beskyttet mest muligt. Sørg også for, at den er strammet tilpas, så den sidder til og ikke kan falde af.

Hvilken størrelse skal en cykelhjelm være?

Størrelsen på din cykelhjelm skal passe i en sådan grad, at den beskytter dit hoved tilstrækkeligt. Mål dit hoved fra panden over tindingen og rundt om baghovedet, og omregn centimetermålet til din størrelse i vores størrelsesguide. På den måde finder du en hjelm, som hverken er for stor eller for lille.