Avenue Broadway Dame

8.999,00 DKK

Avenue Broadway skiller sig ud fra mængden med sin æstetik og modige design. Broadway er en anderledes cykel, som formår at udfolde sig frit og ekstravagant, uden at være prangende. Avenue Broadway er udstyret med 7 indvendige Shimano Nexus gear, der kræver minimal vedligeholdelse.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Størrelse: 50 cm

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Størrelse: 56 cm

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Avenue Broadway Dame i sort. En cykel som skiller sig ud fra mængden med sin æstetik og modige design. Broadway er en anderledes cykel, som formår at udfolde sig frit og ekstravagant, uden at være prangende. Avenue Broadway er udstyret med 7 indvendige Shimano Nexus gear, der kræver minimal vedligeholdelse, og som sammen med andre udsøgte komponenter og Avenues design-ideal giver et stilfuldt og elegant køretøj i topkvalitet.

Shimano Nexus er indvendige gear skabt til den travle hverdag. Derfor kan Nexus levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Derudover har Nexus en funktion, der gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt, så din cykel er ekstra behagelig at cykle på.

Avenue Broadway er perfekt egnet til bykørsel. Derfor er der også tænkt på robusthed i form af punkterbeskyttelse. Cyklen kommer med Bike Attitude Antipuncture – Et sæt robuste dæk, der er bygget til tung by- og landevejskørsel. Dækkene har et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer maksimal beskyttelse mod punktering. Derudover er der indbyggede reflekser, som både er sikre og stilrene.

Denne udgave af Avenue Broadway er i dame-stel og en blank sort farve.

Yderligere information

Farve

, ,

Størrelse

,

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn