Centurion Ice Herre

5.999,00 DKK

Centurion Ice Herre er en helt ny citybike i et retromoderne stel, som er designet i en let og iøjnefaldende isblå farve. Denne cykel er fyldt med kvalitetskomponenter fra Shimano, som både gør den perfekt til pendling og sikrer minimal vedligeholdelse.

Størrelse: 22"

Farve: Blå

På lager

Varenummer (SKU): hcy-903218422 Kategorier: ,

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Centurion Ice Herre er en helt ny citybike i et retromoderne stel, som er designet i en let og iøjnefaldende isblå farve. Denne cykel er fyldt med kvalitetskomponenter fra Shimano, som både gør den perfekt til pendling og sikrer minimal vedligeholdelse. Med Centurion Ice får du en af Centurion’s mest unikke cykler til dato.

Shimano Nexus Geargruppe

Centurion Ice er bygget med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Shimano Nexus er skabt til den travle hverdag, og kan derfor levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Nexus har desuden en funktion, som gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt. En cykel med Shimano Nexus føles altså både komfortabel og let at cykle på.

Vedligeholdelsesvenlige bremser

For at holde vedligeholdelsesniveauet på et minimum, er cyklen med rullebremser på både forhjul og baghjul. Rullebremser bremser blødt og behageligt og kræver minimal vedligeholdelse, da systemet er indvendigt. Da der er to håndbremser, har denne cykel ikke nogen fodbremse.

Bike Attitude Kevlar Long Life Dæk

Centurion Ice er designet med letrullende Bike Attitude dæk (700 x 28C), som er bygget hverdagskørsel. Dækket har et kevlar-indlæg, som gør det punkteringshæmmende, så glasskår, grus ikke trænger igennem. Mønsteret er designet til asfalteret vej, og så har dækket indbyggede reflekser på siderne for et stilrent og trafiksikkert udseende.

Mere om Centurion Ice Herre

Denne udgave af Centurion Ice er i herrestel i let aluminium. Herre-udgaven fås i isblå og findes i forskellige størrelser. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn