Dæk Schwalbe Big Ben Plus GreenGuard – 27,5″

329,95 DKK

Schwalbe Big Ben PLUS Performance dæk med 3 mm. GreenGuard punkteringsbeskyttelse til cykler med 27,5″ hjul. Dette Schwalbe cykeldæk er designet til at være letrullende, yde god beskyttelse mod punkteringer og til at køre i byen.

Størrelse: 27,5 x 2,00, 27,5"

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 53927200 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Schwalbe Big Ben Plus Performance dæk med 3 mm. GreenGuard punkteringsbeskyttelse til cykler med 27,5″ hjul. Dette Schwalbe cykeldæk er designet til at være letrullende, yde god beskyttelse mod punkteringer og til at køre i byen. Derfor er dækket med en effektiv slidbane og et mønster, som sikrer godt vejgreb året rundt.

Du får her et cykeldæk, som passer til hjulstørrelse 27,5″, og som let og sikkert bringer dig fra A til B på din pendlertur. Dækkets allround køreegenskaber og gode rulleegenskaber sikrer en god køreoplevelse, uanset om det er vådt eller tørt, koldt eller varmt vejr. Big Ben Plus har 3 mm GreenGuard gummiindlæg som punkteringsbeskyttelse, som holder både glasskår og småsten væk fra slangen. På siderne af dækket er en refleksstribe, som gør dig ekstra sikker i trafikken og sikrer, at du overholder lovkrav.

Find den rigtige dækstørrelse

Dette Schwalbe Big Ben Plus dæk er i størrelse 27,5″ og findes i forskellige bredder. For at finde det rigtige dæk til din cykel, kan du med fordel tjekke dit nuværende dæk på din cykel. På siden står en størrelsesangivelse. Et dæk kan f.eks. have størrelsen 26 x 2,10, hvilket svarer til målet (54-584). En fælg kan typisk klare en dækbredde (her 2,10) bredere og smallere, men skal være til samme fælgdiameter (her 26″).

Yderligere information

Farve

Størrelse

,

Mærke

Dæktype

Kanttråd

Punkteringsbeskyttelse

Ja

Indbygget Refleks

Ja

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 6 måneder.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her