Dæk Schwalbe Lugano II K-Guard – 28″

169,95 DKK

Schwalbe Lugano II er et landevejsdæk med lav rullemodstand til racercykler og sportscykler. Dette dæk giver maksimal ydelse og beskytter med sit K-Guard mod de værste punkteringer.

Størrelse: 700 x 25C, 28"

Farve: Hvid

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 52272525 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Schwalbe Lugano II er et landevejsdæk med lav rullemodstand til racercykler og sportscykler. Dette dæk giver maksimal ydelse og beskytter med sit K-Guard mod de værste punkteringer. Med et Schwalbe Lugano cykeldæk kan du sikkert og hurtigt rulle over asfalten.

Specifikationer for Schwalbe Lugano II Dæk (Sort / Hvid)

Lugano II er udviklet til sportscykler og racercykler med 28″ hjul (700C). Dækkets K-Guard har et Schwalbe kevlar-indlæg, som beskyttelse mod punkteringer. Dækket er derfor både slidstærkt og beskyttende uden at blive for tungt. Dækket vejer ca. 280 gram og kan pumpes til et dæktryk på 6,0 – 8,0 bar (87-116 Psi).

Find den rigtige dækstørrelse

Dette Schwalbe Lugano II er i sort med hvid til 28″ hjul. For at finde det rigtige dæk til din cykel, kan du med fordel tjekke dit nuværende dæk på din cykel. På siden står en størrelsesangivelse. Et dæk kan f.eks. have størrelsen 700 x 32C, hvilket svarer til målet (32-622). En fælg kan typisk klare en dækbredde bredere og smallere, men skal være til samme fælgdiameter (her 28″).

Yderligere information

Farve

Størrelse

,

Mærke

Dæktype

Kanttråd

Punkteringsbeskyttelse

Ja

Indbygget Refleks

Nej

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 6 måneder.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her