Forlygte ABUS Taurus 72 Lumen t/fastmontering

199,95 DKK

ABUS Taurus er en forlygte til at fastmontere i forgaflen på cyklen. Taurus gør dig både synlig på lang afstand og fra siden. Lygten har indbygget frontrefleks, så cyklen ikke skal have monteret en ekstra refleks foran.

Farve: Hvid

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2493 Kategori:

Beskrivelse

ABUS Taurus er en forlygte til at fastmontere i forgaflen på cyklen. Taurus gør dig både synlig på lang afstand og fra siden, men er primært til at blive set i trafikken. Lygten har indbygget frontrefleks, så cyklen ikke skal have monteret en ekstra refleks foran. Med ABUS Taurus får du en cykellygte, som er godkendt efter dansk lovgivning for cykellygter, så du ikke risikerer eventuelle bøder.

Forlygten er bygget med blinkende lys og konstant lys-funktion. Lygten tændes og slukkes på en knap på fronten af lygten. Afhængigt af vejr og lysfunktion opleves en batteritid på op til 60 timer. på konstant lys kan en brændetid på 30 timer opnås. Batterierne er lette at udskifte – Dette kræver blot at løsne skruen i bunden af lygten. Batterier medfølger fra start.

Montering af ABUS Taurus Forlygte

ABUS Taurus er designet til at passe i forgafler med hul i toppen (lige over hjulet). Lygten kommer inklusiv beslag, men uden skrue, da denne typisk sidder i forgaflen i forvejen. Sørg for at vinkle forlygten korrekt, så den peger lidt ned og dermed ikke blænder modkørende. Har du en frontkurv monteret på cyklen, skal lygten monteres længere nede på forgaflen. Alternativt vil vi foreslå en anden forlygte.

Yderligere information

Mærke

Type Lygte

USB-Genopladelig

Udskiftelige batterier

Ja

Lysfunktioner

Blink,  Konstant lys

Beslag inkluderet

Ja

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her