Tilbud

GripGrab Arm Warmers Classic Hi-Vis

299,00 DKK269,00 DKK

GripGrab Arm Warmers Classic er GripGrabs mest populære armvarmere. Denne er både varmeisolerende, åndbar og kommer i et trafiksikkert, neongult design. Med GripGrabs armvarmer kan du altså sikkert gennemføre dine cykelture på både kolde efterårs- og vinterdage.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Størrelse: M

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Størrelse: L

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

GripGrab Arm Warmers Classic er GripGrabs mest populære armvarmere. Denne er både varmeisolerende, åndbar og kommer i et trafiksikkert, neongult design. Med GripGrabs armvarmer kan du altså sikkert gennemføre dine cykelture på både kolde efterårs- og vinterdage. Varmen til dine arme bliver reguleret af det åndbare brushed fleece materiale. GripGrab Arm Warmers Classic Hi-Vis har desuden en elastisk silikonekant i toppen og bunden, samt en bløde søm, hvilket sikrer et perfekt fit og optimal komfort.

GripGrab Arm Warmers Classic Hi-Vis er designet til at være lette at tage af og på, og kan let pakkes ned i ryglommen under cykelturen. Modellen har en anatomisk udformning for optimal pasform til armene. GripGrabs armvarmere findes i str. S/M/L. For at finde den rigtige størrelse til dig, kan du se størrelsesguiden på billede 4.

Yderligere information

Farve

Størrelse

, ,

Mærke

Materiale

85% Polyamid, 15% Elastan.

Plejeråd

-Maskinvask 30°C
-Må ikke bleges
-Må ikke tørretumbles
-Må ikke stryges
-Må ikke vrides