Merida Crossway 100 Herre

5.999,00 kr.

Merida Crossway 100 Herre er en cykel perfekt egnet til grusveje og skovstier. Cyklen kan dog også bruges til pendling. Meridas Crossway-modeller er bygget med fokus på holdbarhed og komfort. Derfor er cyklen udstyret med en affjedrende forgaffel, som let kan låses i forbindelse med kørsel på asfalt.

Størrelse: L

Farve: Sølv

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 06942255 Kategorier: ,

Beskrivelse

Merida Crossway 100 Herre er en cykel perfekt egnet til grusveje og skovstier. Cyklen kan dog også bruges til pendling. Meridas Crossway-modeller er bygget med fokus på holdbarhed og komfort. Derfor er cyklen udstyret med en affjedrende forgaffel, som let kan låses i forbindelse med kørsel på asfalt. Crossway 100 kommer her i et herre-stel bygget i let og robust 6061 aluminium. Kablerne er elegant skjult og beskyttet. For øget trafiksikkerhed kommer cyklen med refleksstriber i dækkene.

Shimano Alivio Geargruppe

Merida Crossway 100 er bygget med 27 udvendige Shimano Alivio gear. Shimano Alivio er skabt til den aktive rytter, og er både hurtig, let og præcis, hvilket sikrer en god ydeevne. Alivio er desuden robuste, så du kan presse din cykel året rundt.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at Crossway 100 bremser effektivt i al slags vejr, er cyklen udstyret med hydrauliske Shimano skivebremser. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning. Da der er to håndbremser, har denne cykel ikke nogen fodbremse.

Mere om Merida Crossway 100 Herre

Denne udgave af Crossway 100 er i herrestel med affjedrende forgaffel og dæk (28″ – 700x40C), som kan køre i al slags terræn. Cyklen fås i sølv med sorte og røde detaljer og i størrelse L.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

Hjulstørrelse

Vægt

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, ,

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her