Merida Silex 400

15.998,00 DKK

Merida Silex 400 er en super fed gravelbike, som er designet til at kunne håndtere såvel milde som hårde terræner. Denne model er med brede dæk, gravel gearing og hydrauliske skivebremser.

Størrelse: M/L

Farve: Blå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 07207153 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Merida Silex 400 er en super fed gravelbike, som er designet til at kunne håndtere såvel milde som hårde terræner. Denne model er med brede dæk, gravel gearing og hydrauliske skivebremser.

Shimano GRX Geargruppe

Merida Silex 400 er udstyret med den helt nye Shimano GRX RX400 geargruppe, som er dedikeret til gravel. Shimano GRX er optimeret til gravel, hvad angår gear, ergonomi, robusthed, stabilitet og meget mere. Shimano GRX sikrer en banebrydende cykeloplevelse, som giver dig fuld kontrol – uanset sted, og tid på året. Cyklen har 20 gear (2×10).

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at Merida Silex bremser effektivt i al slags vejr, er cyklen udstyret med hydrauliske Shimano GRX400 skivebremser. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning.

MAXXIS RAMBLER Dæk

Silex 400 er designet med 28″ Maxxis Rambler dæk (700 x 38C), som er bygget til hastighed på selv det hårdeste terræn. Dette foldedæk er med naturlig gummiblanding og aggressive knopper på kanterne. Dette giver dækket et stærkt greb på løst grus, sluger ikke for meget af energioverførslen og skaber minimal støj på asfalteret vej.

Mere om Merida Silex 400

Denne udgave af Merida Silex er i herrestel i Merida’s lette Silex Lite aluminiumsstel med carbon forgaffel. Cyklen fås her i Mat blå med sorte detaljer. Se billede for størrelsesguide og geometri.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

Hjulstørrelse

Vægt

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her