Pedaler BBB Rebel Keo

679,95 DKK

BBB Rebel Keo er et sæt klik-pedaler perfekte til landevejscykling. Pedalerne er designet med fokus på vægt og brugervenlighed. Derfor er denne model med velsmurte lejer og simple at klikke ud og i.

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): B7-35101 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

BBB Rebel Keo er et sæt klik-pedaler perfekte til landevejscykling. Pedalerne er designet med fokus på vægt og brugervenlighed. Derfor er denne model med velsmurte lejer og simple at klikke ud og i.

På pedalen sidder en lille skrue, der justerer hvor let det er at klikke i og ud med dine cykelsko. En nybegynder med kliksko kan med fordel løsne bindingsfjederen, så det er let at komme i og af pedalen, mens den øvede rytter vil have bedre af en strammere fjeder.

Med BBB Rebel holder du fødderne korrekt positionerede på pedalerne, hvilket sikrer god energioverførsel og forbedrer din kontrol over cyklen, når du skal træde i gang efter stilstand.

Kompabilitet

BBB Rebel er med standard gevindstørrelse, så de passer til alle almindelige cykler og elcykler. Klampen er Look Keo, som er en trekantet klampe, der spændes på bunden af cykelskoene, og klikkes i pedalerne på cykelturen. Klamper følger med til pedalerne.

Montering af BBB Rebel Keo Pedaler

Vær opmærksom på, at der er en venstre og en højre pedal. På den venstre pedal er nemlig et links-gevind, som skrues mod urets retning, mens højre pedal har et almindeligt gevind. Inden du skruer pedalerne i, anbefaler vi at du smører lidt fedt på gevindet. Sørg for at spænde pedalerne godt, så de ikke falder af.

Yderligere information

Farve

Mærke

Kliksystem

Vægt

Ca. 255g.

Egnet til

Race

Gevindstørrelse

9/16"

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her