Raleigh Essex E Dame

18.999,00 DKK

Raleigh Essex E Dame er en elcykel i et stilrent og klassisk design. Essex E er Tourist de Luxe udgaven af Raleighs elcykelprogram. Her er der lagt fokuseret på design, køreegenskaber og komfort. Du får her en elcykel med et diskret batteri gemt i kædekassen, så det ligner en almindelig cykel.

På lager

Varenummer (SKU): hcy-9081990450 Kategorier: ,

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Raleigh Essex E Dame er en elcykel i et stilrent og klassisk design. Essex E er Tourist de Luxe udgaven af Raleighs elcykelprogram. Her er der lagt fokuseret på design, køreegenskaber og komfort. Du får her en elcykel med et diskret batteri gemt i kædekassen, så det ligner en almindelig cykel. Motoren er fra danske Promovec og placeret i forhjulet. Denne model er til dig, som ønsker et lækkert design og stilfulde komponenter som bl.a. Brooks lædersadel og læderhåndtag.

Raleigh Essex E Dame – Klassisk & Vedligeholdelsesfri

Med Raleigh Essex E Dame får du en elcykel, som er let at vedligeholde. Cyklen kommer med 7 indvendige Shimano Nexus gear, som er beskyttet af en lukket kædekasse. Kæden er galvaniseret og dermed rustbeskyttet fra start. Du får desuden fodbremse og en skivebremse på forhjulet. Du skal derfor blot tørre skiven af for snavs i ny og næ. Raleigh Essex E kommer i et klassisk design med læderudstyr, lav indstigning og en super komfortabel siddestilling.

Et elsystem som bare spiller

Raleigh Essex E Dame kommer med en forhjulsmotor fra danske Promovec. Motoren er let, simpel, støjsvag og med 250W, hvilket skaber god assistance på cykelturen. Ved en forhjulsmotor får du hjælp ved blot at træde i pedalerne. Her vil du føle hjælpen, som at cyklen trækker dig frem. Essex E er udstyret med det nye Promovec CONNECT+ system, som erstatter det traditionelle elcykel display. Det betyder, at du kan koble din telefon op til cyklen via Bluetooth. Dermed har du altid de vigtigste oplysninger lige ved hånden. Cyklen kommer med et kædeskærmsbatteri i 9,6AH (svarende til 345 Wh), hvilket typisk kan yde en rækkevidde på ca. 50 km.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Køn

Vægt

Ca. 22,5 kg. inkl. batteri