Styrbånd Brooks Bar Tape Læder

499,00 DKK

Brooks læder styrbånd i sort. Dette styrbånd er lavet i ægte læder med medfølgende korkpropper, som skaber det perfekte retro-look til din cykel. Læder er lækkert at holde ved, og så er det super slidstærkt.

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): A07204 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Brooks læder styrbånd i sort. Dette styrbånd er lavet i ægte læder med medfølgende korkpropper, som skaber det perfekte retro-look til din cykel. Læder er lækkert at holde ved, og så er det super slidstærkt. Du får derfor her et holdbart styrbånd til at skabe et sikkert greb om styret.

I denne pakke er Brooks styrbånd til både venstre og højre side af styret. Styrbåndet er 210 cm langt og med en bredde på 3,2 cm. Der medfølger 2 korkpropper.

Ved montering af styrbånd er det generelt vigtigt at rulle det stramt omkring styret. Ved afslutningen skabes den bedste finish ved at have overskydende styrbånd, som sættes i klemme af styrpropperne. Ved midten af styret skal styrbåndet klippes skråt ind mod frempinden, hvorefter der afsluttes med isolerbånd (medfølger ikke).

Da dette Brooks styrbånd er i læder, anbefales det at give båndet noget læderfedt for at opretholde kvaliteten og forlænge levetiden for styrbåndet.

Yderligere information

Farve

Mærke

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her