Tilbud

Taske KlickFix Phonebag Plus Duratex S

Vejl. pris:   599,00 DKK

KlickFix PhoneBag Plus Duratex S er en smart, 2-delt taske, som let kan monteres på cyklens styr. Tasken er designet til både at kunne rumme en SmartPhone og f.eks. pung, lappekit eller andre ting.

Størrelse: S

Farve: Sort

Ikke på lager

Beskrivelse

KlickFix PhoneBag Plus Duratex S er en smart, 2-delt taske, som let kan monteres på cyklens styr. Tasken er designet til både at kunne rumme en SmartPhone og f.eks. pung, lappekit eller andre ting. Mobilholderen er fremstillet af svejset folie materiale, som er gennemsigtigt, så mobilen kan bruges som navigation på cykelturen.

KlickFix’s Phonebags er designet, så de passer i den inkluderede KlickFix Quad-adapter, som monteres på styret. Tasken klikkes ned i adapteren, og kan let tages af efter cykelturen. Adapteren forbliver på styret. Quad-adapteren er bygget, så KlickFix Phonebag både kan monteres vandret og lodret efter behov.

PhoneBag Plus S passer bl.a. til følgende SmartPhones: iPhone 4/5/6, HTC One, Samsung Galaxy Note 3/S4/Xcover 2, Nokia Lumia 1020, Sony Xperia Z1 og mange andre modeller. Helt generelt passer tasken til SmartPhones med max. størrelse på 7,5 x 15 cm. Displayet har en størrelse på 6,5 x 11,5 cm.

KlickFix Phonebag er vandtæt og med touch-funktion i folien, så mobilen er let anvendelig. Tasken har desuden kabeludgang, så en ekstern strømforsyning kan tilkobles hvis nødvendigt. Duratex-udgaven er i et ekstra slidstærkt og vandtæt materiale, så tasken holder endnu bedre i al slags vejr.

Klick PhoneBag Plus Duratex findes i forskellige størrelser, men fås her i størrelse S, som svarer til målene 8 x 14 x 3,5 cm.

 

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Type Kurv/Taske

Beslag inkluderet

Ja

Vægt

Ca. 125g.

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her