Winther Easy Boarding Dame

14.999,00 DKK

Winther Easy Boarding er Winthers mest ergonomiske dame-elcykel. Cyklen er udviklet med fokus på køreegenskaber og komfort, hvilket ses ved en kraftig forhjulsmotor og behagelig, lav indstigning.

På lager

Varenummer (SKU): hcy-9102091246 Kategorier: ,

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Winther Easy Boarding er Winthers mest ergonomiske elcykel. Cyklen er udviklet med fokus på køreegenskaber og komfort, hvilket ses ved en kraftig forhjulsmotor og behagelig, lav indstigning.

Men Winther Easy Boarding får du en elcykel, som er udviklet i samarbejde med ÆldreSagen. Det betyder blandt andet, at komforten har været hovedfokus. Komforten er især at finde ved den lækre, bløde Selle Royal sadel, den ekstra lave indstigning og at kørestillingen er oprejst og let at tilpasse. Styrstammen kan let vinkles højere og tættere til kroppen med fingerkræfter.

Cyklen er let at vedligeholde. Easy Boarding kommer med 7 indvendige Shimano Nexus gear, hvor du blot skal skal smøre kæden i ny og næ for at sikre, at cyklen kører optimalt. Da det er indvendige gear, har du ikke en masse tandhjul, som også skal renses. Kæden er galvaniseret og dermed rustbeskyttet fra start. Du får desuden fodbremse og en skivebremse på forhjulet. Det eneste du skal gøre her, er at tørre skiven af for snavs, så den ikke hyler.

Et elsystem som bare spiller

Winther Easy Boarding kommer med en forhjulsmotor fra danske Promovec. Motoren er let, simpel, støjsvag og med 250W, hvilket skaber god assistance på cykelturen. Ved en forhjulsmotor får du hjælp ved blot at træde i pedalerne. Her vil du føle hjælpen, som at cyklen trækker dig frem. Denne model kommer med et 5 diode LED display, hvor du kan se batteriopladning og hvilket assistanceniveau, motoren er indstillet til. Cyklen kommer med et bagagebatteri i 8,8AH (svarende til 317 Wh). Dette giver typisk en rækkevidde på 30-50 km. Ønsker du længere rækkevidde, har du også mulighed for at opgradere dit batteri til enten et 10,4 AH (374 Wh) eller et 15,6 AH (561 Wh).

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Køn