ABUS Cykellåse

ABUS (August Bremicker und Söhne) er en af de førende producenter af Cykellygter, Cykellåse og Cykelhjelme. Det tyske firma har eksisteret siden 1924 og har et godt ry for kvalitet og design. I mere end 35 forskellige lande sælger ABUS produkter af en meget høj standard, og som bruges af mange professionelle cyklister.

ABUS er et af de førende mærker, når det kommer til cykellåse. Med et stort udvalg af lette og tunge, såvel som ikke godkendte og forsikringsgodkendte låse er det muligt at finde den perfekte lås til ethvert behov. ABUS' produkter har et højt sikkerhedsniveau, der kan modstå forsøg på tyveri og vandalisme.

Mange af ABUS låse er konstrueret med Plus eller X-Plus låsecylindere. Disse er patenterede skivelåsesystemer, der giver ekstra beskyttelse mod picklock-forsøg. ABUS' låse er designet med tre lag af metaller for ekstra styrke, samtidig med at de er lette at håndtere. ABUS har både låse i stål, hærdet stål og granit for øget holdbarhed og ydeevne. Så hvis du ønsker en cykellås, som kan holde dit køretøj trygt og sikkert, skal du vælge ABUS!

Hvem vil ikke sikre sin kostbare cykel mod tyveri? I Danmark blev der i 2022 i gennemsnit stjålet en cykel hvert 21. minut. Hvis du er i tvivl om, hvilken type lå du skal have, kan du med sikkerhed vælge en model fra ABUS.

ABUS har låse som starter fra et lavt prisniveau. Dog hænger pris og kvalitet sammen, så jo dyrere en lås, desto kraftigere og mere sikker er den. Du kan med de forsikringsgodkendte låse trygt og sikkert stille din cykel fra dig. Nogle af modellerne er lavet i granit, hvilket ikke bare kan klippes over med en boltsaks. Her skal du faktisk bruge en eldrevet vinkelsliber med diamantskær. Disse låse er ALLE pengene værd.

ABUS er så sikre på, at deres låse beskytter effektivt, at hvis du skulle ske at få stjålet din cykel som har en separat ABUS lås, så giver de dig en cashback på et vist beløb. Beløbet er typisk tilsvarende låsens beløb. Dette kan du anvende i vores butik som gavekort til køb af en ny cykel eller lignende. Kravet er dog, at låsen er købt i samme omgang som at du har købt din cykel. Kontakt os for at høre mere om dette.

Når du køber en ABUS cykellås hos Cykelgruppen, modtager du din ordre inden for 1-3 hverdage, såfremt vi har produkterne på lager. ABUS giver 2 års garanti – uanset om det er en cykelhjelm, cykellås eller cykellygte.