ABUS

ABUS (August Bremicker und Söhne) er en af de førende producenter af Cykellygter, Cykellåse og Cykelhjelme. Det tyske firma har eksisteret siden 1924 og har et godt ry for kvalitet og design. I mere end 35 forskellige lande sælger ABUS produkter af en meget høj standard, og som bruges af mange professionelle cyklister.

ABUS’ mest populære produktkategori er cykelhjelme. Hjelmene er blevet testet grundigt for at sikre det højeste niveau af beskyttelse til cyklister. Deres sortiment omfatter både lette hjelme til racercyklister, robuste modeller til off-road-cykling og komfortable hjelme til pendlerne. Alle ABUS' hjelme er fremstillet af de bedste materialer for uovertruffen styrke og komfort. Deres smarte designs inkluderer justerbare stropper, god ventilation og er ofte udstyret med en baglygte.

Det tyske brand sælger også sikkerhed gennem cykellåse. Her har ABUS lavet kraftige og sikre låse med både nøgle og kode som låsemekanismer. Uanset om du har brug for en simpel kabellås eller en kraftig, forsikringsgodkendt lås til din dyrebare cykel, kan du finde det du skal bruge fra ABUS' brede sortiment.

ABUS' cykellygter bliver mere og mere populære, og det er ikke uden grund. Lygterne kan tilpasses i lysfunktion og lysstyrke ved hjælp af tryk / hold på en lille knap. Lyset kan justeres mellem 15% – 100% lysstyrke. Størstedelen af ABUS’ lygtesortiment er USB genopladelige, så du ikke behøver at skifte batterier. Dette er også en grønnere løsning for miljøet. Lygterne er desuden nemme at montere på cyklen. ABUS’ produkter står for høj kvalitet, sikkerhed og holdbarhed, så du kan cykle trygt hele natten lang!

Med et produkt fra ABUS er du altså sikret en vare med lang levetid og høj sikkerhed. ABUS' produkter ikke blot er effektive men også holdbare. Alt i alt vil det være en god ide at investere i produkter fra ABUS, da du ikke blot får topmoderne teknologi, der sikrer sikkerheden i trafikken. Man får det sammen med høj kvalitet, robusthed og en lang levetid!

ABUS lever efter mottoet: Sikkerhed er afhængig af kvalitet, hvilket hele tiden har været hovedfokus, og hvilket har sikret ABUS den brand-værdi de har i dag. Trods det lidt højere prisniveau, er ABUS' produkter alle pengene værd. Om det er en hjelm, lås eller lygte, skal et ABUS produkt ses som en investering i sikkerhed.

Når du køber ABUS produkter hos Cykelgruppen, modtager du din ordre inden for 1-3 hverdage, såfremt vi har produkterne på lager. ABUS giver 2 års garanti – uanset om det er en cykelhjelm, cykellås eller cykellygte.