ABUS Cykellygter

ABUS (August Bremicker und Söhne) er en af de førende producenter af Cykellygter, Cykellåse og Cykelhjelme. Det tyske firma har eksisteret siden 1924 og har et godt ry for kvalitet og design. I mere end 35 forskellige lande sælger ABUS produkter af en meget høj standard, og som bruges af mange professionelle cyklister.

ABUS cykellygter er et godt valg for cykelentusiaster, der ønsker at øge deres sikkerhed og synlighed under kørsel. Lygtesortimentet består udelukkende af lygter som er godkendt efter dansk lovgivning for cykellygter. Her finder du både forlygter og baglygter egnet til bykørsel, og som kan gøre dig efter synlig i en skov eller på en mørk landevej.

De kraftige forlygter har et højkvalitets belysningssystem, med en bred lysstråle der strækker sig langt frem i vejret og giver dig et bedre udsyn i svingene. Med energibesparende LED-teknologi og et batteri med lang levetid er ABUS lygter en effektiv måde at få den udendørscykeltur på. Udover det har ABUS lygter et slankt design samt regn- og støvtæt materiale, som er ideelt til kørsel i alle vejrforhold. Alt i alt er ABUS cykellygter et godt valg for dem, der gerne vil have det bedste mix af pris, kvalitet og sikkerhed.

De USB genopladelige udgaver af ABUS lygter leverer høj kvalitet og fremragende sikkerhed til en overkommelig pris. Med deres kraftfulde LED-teknologi kan du være sikker på at komme sikkert fra A til B uden problemer. Er lygterne ved at være svage i belysningen, skal de lades op. Hertil medfølger USB kabler, så du let kan smække lygterne i din mobil-oplader, computer eller noget helt tredje.

ABUS' ekspertise inden for belysning er veldokumenteret – så hvis du ønsker det bedste mix af sikkerhed, kvalitet og pris skal du vælge ABUS lygter!

Når du køber en ABUS cykellygte hos Cykelgruppen, modtager du din ordre inden for 1-3 hverdage, såfremt vi har produkterne på lager. ABUS giver 2 års garanti – uanset om det er en cykelhjelm, cykellås eller cykellygte.