ABUS Cykelhjelme

ABUS (August Bremicker und Söhne) er en af de førende producenter af Cykellygter, Cykellåse og Cykelhjelme. Det tyske firma har eksisteret siden 1924 og har et godt ry for kvalitet og design. I mere end 35 forskellige lande sælger ABUS produkter af en meget høj standard, og som bruges af mange professionelle cyklister.

ABUS' cykelhjelme er blevet testet grundigt for at sikre højeste niveau af beskyttelse til cyklister. Deres sortiment omfatter både lette hjelme til racercyklister, robuste modeller til off-road-cykling og komfortable hjelme til pendlerne. Alle ABUS' hjelme er fremstillet af de bedste materialer for uovertruffen styrke og komfort. Deres smarte designs inkluderer justerbare stropper, god ventilation og er ofte udstyret med en baglygte.

ABUS cykelhjelme er lavet til at give brugere den højeste sikkerhed og komfort, når de cykler. Hjelmene kommer med et justerbart nakkespænde, så du nemt kan finde den perfekte pasform. Cykelhjelmene er lavet af et robust materiale, der ikke alene giver god beskyttelse mod bump og slag fra vejen, men har også åndbare egenskaber til at holde dit hoved køligt på varme sommerdage. Størstedelen af ABUS' cykelhjelme er også designet med en aerodynamisk udformning for at reducere vindmodstanden og give mere smidighed under kørslen. Desuden er de udstyret med reflekterende detaljer på sider og bag, som kan hjælpe dig med at få ekstra synlighed i de mørke timer.

ABUS cykelhjelme er en af ​​de bedste muligheder, hvis du leder efter et produkt med god beskyttelse og komfort. Deres hjelme er udstyret med justerbare stropper, der sammen med nakkespændet er med til at give den optimale pasform til netop dit hoved. ABUS cykelhjelme opfylder både de høje sikkerhedskrav og de yderste behov for komfort, da deres hjelme er udviklet efter strenge standarder. Samlet set giver ABUS' cykelhjelme alle nødvendige funktioner for at sikre din sikkerhed og komfort under cykling og vil være den perfekte følgesvend til din næste tur.

Når du køber en ABUS cykelhjelm hos Cykelgruppen, modtager du din ordre inden for 1-3 hverdage, såfremt vi har produkterne på lager. ABUS giver 2 års garanti – uanset om det er en cykelhjelm, cykellås eller cykellygte.