Tilbud

ABUS Smiley 2.1 MIPS

499,00 DKK

ABUS Smiley 2.1 MIPS er én af de mest populære cykelhjelme til børn. ABUS Smiley 2.1 MIPS i Sparkling Blue passer perfekt til små børn, da den kommer i en stilren, ensfarvet blå.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Størrelse: S

Egå: 0

Hasle: 1

Aarhus: 5

Størrelse: M

Egå: 0

Hasle: 3

Aarhus: 4

Beskrivelse

ABUS Smiley 2.1 MIPS er én af de mest populære cykelhjelme til børn. ABUS Smiley 2.1 MIPS i Sparkling Blue passer perfekt til små børn, da den kommer i en stilren, ensfarvet blå.

Hjelmens udformning er designet til at komme godt ned over barnets hoved, mens den stadig er flad bagtil, så barnet også kan sidde i en barnestol uden ubehag.

Sikre cykelhjelme fra de er helt små

ABUS Smiley 2.1 MIPS Sparkling Blue yder en god beskyttelse til små cyklister uanset situationen. Hjelmen er let at tilpasse, og de mange lufthuller sikrer god ventilation til hovedet. ABUS Smiley 2.1 kommer i tre forskellige farver. Der er altså altid noget, som falder i smag hos den lille.

Uanset om dit barn skal sidde i barnestol, cykeltrailer eller ud på sin egen cykel, er denne børnehjelm pålidelig i forhold til beskyttelse. Modellen kommer godt ned over hovedet fra alle sider. Yderskallen bliver i produktionen støbt fast til inderskallen. Inderskallen er lavet i det stødabsorberende EPS-materiale, hvilket gør ABUS Smiley 2.1 både robust og let.

MIPS – Cykelhjelmen med ekstra sikkerhed

MIPS er en forkortelse for Multi-directional Impact Protection System. MIPS er en inderskal i cykelhjelmen, som er med til at mindske rotationer i forbindelse med et styrt. MIPS beskytter også – som navnet antyder – slag fra forskellige vinkler. Disse rotationer og slag er med til at skabe hjernerystelser og -forstyrrelser. Derfor mindsker MIPS risikoen for eventuelle hjernerystelser og hjerneskader.

Specifikationer for ABUS Smiley 2.1 MIPS Sparkling Blue

  • Farve: Sparkling Blue, som er en blank blå farve.
  • ABUS’ populære Smiley har fået nyt design og øget sikkerhed, med bedre beskyttelse af nakke og tindinger. Dermed er ABUS Smiley 2.1 det oplagte valg til de mindste i trafikken.
  • Den visirlignende forkant sikrer udvidet beskyttelse til ansigtet.
  • Dybt område ved tinding og nakke til øget allround-beskyttelse.
  • Zoom Evo Kids Justeringsspænde for optimal pasform.
  • Størrelsesjustering med en helring fremstillet af særligt slidstærk og formbar plastik til optimal stabilitet og formtilpasning.
  • God ventilation med 8 luftindgange med fluenet.
  • Bløde, matchende stropper ved kinder/hage – Lette at tilpasse.
  • Reflekser som øger trafiksikkerheden.
  • MIPS-udgave!

Størrelser: S: 45-50 cm, M: 50-55 cm.

Yderligere information

Farve

Størrelse

,

Mærke

Vægt

S: 240g., M: 260g.