Abus Smiley 2.1

439,00 DKK

ABUS Smiley 2.1 i farven White Crush (hvid). Hjelmens udformning er designet til at komme godt ned over barnets hoved, mens den stadig er flad bagtil, så barnet også kan sidde i en barnestol uden ubehag. I nakkespændet er en lygte, som giver ekstra trafiksikkerhed i de mørke timer.

Ryd
Vis hvilke butikker der har varen på lager
Størrelse: S

Aarhus: 0

Egå: 1

Størrelse: M

Aarhus: 0

Egå: 0

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

ABUS Smiley 2.1 i farven White Crush (hvid).

Hjelmens udformning er designet til at komme godt ned over barnets hoved, mens den stadig er flad bagtil, så barnet også kan sidde i en barnestol uden ubehag. I nakkespændet er en lygte, som giver ekstra trafiksikkerhed i de mørke timer.

Sikre cykelhjelme fra de er helt små

ABUS Smiley 2.1 yder en god beskyttelse til små cyklister uanset situationen. Hjelmen er let at tilpasse, og de mange lufthuller sikrer god ventilation til hovedet. ABUS Smiley 2.1 kommer i forskellige farver, men fås her i designet, White Crush. Der er altså altid noget, som falder i smag hos den lille.

Uanset om dit barn skal sidde i barnestol, cykeltrailer eller ud på sin egen cykel, er denne børnehjelm pålidelig i forhold til beskyttelse. Modellen kommer godt ned over hovedet fra alle sider. Yderskallen bliver i produktionen støbt fast til inderskallen. Inderskallen er lavet i det stødabsorberende EPS-materiale, hvilket gør ABUS Smiley 2.1 både robust og let.

Specifikationer for ABUS Smiley 2.1 – White Crush

  • Farve: White Crush, som er en blank hvid med lyserøde detaljer.
  • ABUS’ populære Smiley har fået nyt design og øget sikkerhed, med bedre beskyttelse af nakke og tindinger. Dermed er ABUS Smiley 2.1 det oplagte valg til de mindste i trafikken.
  • Den visirlignende forkant sikrer udvidet beskyttelse til ansigtet.
  • Dybt område ved tinding og nakke til øget allround-beskyttelse.
  • Zoom Evo Kids Justeringsspænde for optimal pasform.
  • Størrelsesjustering med en helring fremstillet af særligt slidstærk og formbar plastik til optimal stabilitet og formtilpasning.
  • God ventilation med 8 luftindgange med fluenet.
  • Bløde, matchende stropper ved kinder/hage – Lette at tilpasse.
  • Reflekser som øger trafiksikkerheden.

Størrelser: S: 45-50 cm, M: 50-55 cm.

Yderligere information

Farve

Størrelse

,

Mærke

Integreret lygte

Skygge

Type Hagespænde

Vægt

,