Tilbud

Bagkurv Basil Cento Trådnet Sølv

Vejl. pris:   199,95 DKK

Basil Cento er en cykelkurv, som her er i trådnet-udgave i sølv. Denne bagkurv er egnet til at montere på cyklens bagagebærer, så kurven er fastmonteret. Kurven er praktisk, stilfuld og iddel til transport.

Størrelse: 45 x 31 x 21 cm

Farve: Sølv

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 11117 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Basil Cento er en cykelkurv, som her er i trådnet-udgave i sølv. Denne bagkurv er egnet til at montere på cyklens bagagebærer, så kurven er fastmonteret. Kurven er praktisk, stilfuld og ideel til transport.

Basil Cento er lavet af finmasket stål og er monteret med stålbeslag. Rammen er forstærket, så kurven kan modstå de værste slag i forbindelse med bl.a. parkering. Kurven måler 45 x 31 x 21 cm, så der er plads til en skoletaske, en indkøbspose m.m. Med denne cykelkurv kan du altså fragte dine ting praktisk uden at belaste ryggen.

Montering af Sølv Basil Cento Cykelkurv

Først er det vigtigt, at du har monteret en bagagebærer på din cykel. Kurven er herefter let at montere med det medfølgende monteringsbeslag. Cykelkurven fastgøres i længderetning til bagagebæreren, med den lave ende pegende ind mod sadlen. Kurven spændes sammen med beslaget rundt om bagagebæreren – sørg for at spænde skruer godt, så kurven sidder helt fast.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Type Kurv/Taske

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her

Tilbehør til Bagkurv Basil Cento Trådnet Sølv