Barnestol Thule Yepp 2 Maxi t/bagagebærer

1.099,00 DKK

Thule Yepp 2 Maxi er en barnestol, som her fås i Malojica Blue (Blå) til montering på bagagebærer. Denne barnestol er let at af- og påmontere på få sekunder på cyklens bagagebærer. Thule Yepp cykelstolene er kendt for at være blandt de bedste barnestole, når der snakkes komfort, brugervenlighed og sikkerhed, og nu er den kommet i en ny og forbedret udgave.

Farve: Blå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 021202 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Thule Yepp 2 Maxi er en barnestol, som her fås i Majolica Blue (Blå) til montering på bagagebærer. Denne barnestol er let at af- og påmontere på få sekunder på cyklens bagagebærer. Thule Yepp cykelstolene er kendt for at være blandt de bedste barnestole, når der snakkes komfort, brugervenlighed og sikkerhed, og nu er den kommet i en ny og forbedret udgave.

Detaljer om Thule Yepp 2 Maxi Barnestol til bagagebærer (Blå)

Denne Thule Yepp cykelstol er fremstillet til let hverdagsbrug og pendling med stor funktionalitet giver denne ikoniske cykelstol et fantastisk nyt look med farver, der matcher. Stolen er lavet i blødt, stødabsorberende skum, der lader dit barn nyde cykelturen med høj komfort. Den nye Thule Yepp 2 har rigeligt med ventilationshuller i ryggen, som mindsker vindmodstand, når barnet ikke sidder i stolen. Selesystemet er en smart 5-punktsele, som er let at betjene, og som sikrer barnet perfekt pasform og ekstra komfort. Da det er en punktsele, kan du spænde selen for én side af kroppen af gangen, så barnet ikke bliver ukomfortabel. Fodhvilerne er justerbare i højden, og fødderne kan spændes fast med integrerede remme.

Når du går fra cyklen, kan du med fordel låse cykelstolen fast. Den kommer nemlig med en smart metallås, som giver mulighed for at fastgøre barnecykelsædet til din cykel. Låsen er en del af det integrerede beslag, som er et universelt monteringssystem. Med monteringssystemet kan du hurtigt og nemt montere barnestolen på din cykel. Beslaget er kompatibelt med bagagebærere med en bredde på 110 – 175 mm. Stolen er designet og testet til at kunne bære børn fra 9 måneder og op 6 år eller til en vægt på 22 kg.

OBS! Denne udgave af Thule Yepp 2 Maxi er udelukkende til at montere på bagagebæreren. Skal barnestolen monteres på stellet/sadelrøret, passer denne stol ikke.

Yderligere information

Farve

Mærke

,

Placering

Bagagebærer

Beslag inkluderet

Ja

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her