Centurion Challenger Herre

5.299,00 DKK

Centurion Challenger er en herre-citybike i sort, der orienterer sig bredt efter mange forskellige kørselsbehov. Med sine enkle løsninger og et komfortorienteret design, udfordrer Challenger hverdagens mangeartede opgaver.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Størrelse: 22"

Egå: 1

Hasle: 0

Aarhus: 2

Størrelse: 23,5"

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Størrelse: 25"

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Centurion Challenger er en herre-citybike i sort, der orienterer sig bredt efter mange forskellige kørselsbehov. Med sine enkle løsninger og et komfortorienteret design, udfordrer Challenger hverdagens mangeartede opgaver. Challenger er en komplet cykel, der gør det hele mere simpelt med sin store udstyrspakke bestående af både skærme, kædeskærm, støtteben, forsikringsgodkendt lås, bagagebærer, lygtesæt og justerbar frempind.

Stellet er bygget i aluminium og med lige overrør, som giver en klassisk herrecykel med komfortabel siddestilling. Centurion Challenger er udstyret med robuste Bike Attitude punkterhæmmende dæk, som er designet til by- og landevejskørsel. Dækkene har et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer god beskyttelse mod punkteringer.

For at gøre den yderligere praktisk til bykørsel, er Centurion Challenger bygget med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Nexus er bygget til at levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Gearskiftet er let, hurtigt og blødt, så gearskiftning er brugervenligt i alle slags forhold. Bremsesystemerne er en fælgbremse på forhjulet og en fodbremse som bagbremse. Disse sikrer minimal vedligeholdelse og er simple at anvende.

Centurion Challenger kommer her i herre-stel med lige overrør og i et mat sort design med sorte detaljer. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

, , ,

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn