Dæk BikePartner NoPsss Tour

249,95 DKK

Med et NoPsss Tour dæk kan du sige nej til verdens mest irriterende lyd: En punktering. Det er p(i)sssss irriterende, når din cykel punkterer eller har en siver. Dette kan du slippe for med den nye dækserie “NoPsss” fra BikePartner.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: ,
Størrelse: 20 x 1,75

Egå: 2

Hasle: 0

Aarhus: 0

Størrelse: 26 x 1,75

Egå: 3

Hasle: 0

Aarhus: 0

Størrelse: 27,5 x 2,10

Egå: 9

Hasle: 0

Aarhus: 1

Størrelse: 29 x 2,10

Egå: 15

Hasle: 0

Aarhus: 0

Beskrivelse

Med et NoPsss Tour dæk kan du sige nej til verdens mest irriterende lyd: En punktering
Det er p(i)sssss irriterende, når din cykel punkterer eller har en siver. Langt de fleste af os kender (desværre) lyden “Pssssssssss…”! Dette kan du slippe for med den nye dækserie “NoPsss” fra BikePartner. Dækket har et indlæg, som gør det ekstremt modstandsdygtigt mod punkteringer. Dækket får dig gennem flint sikker som en kampvogn, men triller let som en Ferrari.

Dette NoPsss dæk er tour-udgaven, hvilket betyder, at det har 3mm. punkterbeskyttende indlæg. Tour-udgaven af NoPsss har en mønstring, som gør dækket perfekt til lange cykelture, som både kan byde på asfalt og grusstier. Dækket er godkendt til alle typer cykler og alle almindelige elcykler (25 km/t). For øget trafiksikkerhed har dækket en refleksstribe, som gør dig synlig fra siden i de mørke timer.

Find den rigtige dækstørrelse

NoPsss kommer i forskellige varianter og størrelser. For at finde det rigtige dæk til din cykel, kan du med fordel tjekke dit nuværende dæk på din cykel. På siden står en størrelsesangivelse. Et dæk kan f.eks. have størrelsen 26 x 2,10, hvilket svarer til målet (54-584). En fælg kan typisk klare en dækbredde (her 2,10) bredere og smallere, men skal være til samme fælgdiameter (her 26″).

Yderligere information

Farve

Størrelse

, , , ,

Dæktype

Kanttråd

Punkteringsbeskyttet

Ja

Indbygget refleks

Ja